#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Veelgestelde vragen

Bij wie moet ik een wijziging doorgeven?

Nadat u de boeking heeft volbracht bij een van de aanbieders lang parkeren bij Düsseldorft gaat u daar een overeenkomst mee aan. Als u een wijziging in de reservering wilt doorgeven zal dit dan ook richting de partij waar u een overeenkomst mee heeft gesloten moeten gebeuren.

Welke aanbieders beveelt parkeren Düsseldorf airport aan?

Bij alle aanbieders die te vinden zijn op onze site kunt u er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is. U kunt er wel vanuit gaan dat de aanbieders die op de eerste pagina weergegeven worden onze voorkeur genieten. Deze worden geselecteerd op de volgende punten:”

·         Afstand tot het vliegveld in reistijd

·         De prijs voor 8 en 11 dagen

·         Service mogelijkheden zoals Valet en Shuttle parkeren

·         Eventuele meerprijs van extra diensten

·         Ervaringen van klanten

Mocht u zelf iets hebben meegemaakt met een van onze aanbieders waar u niet geheel tevreden over was dan horen wij dit natuurlijk graag.

Hoe wordt de prijs per aanbieder weergegeven

De prijs die die wordt weergegeven bij 8 en 11 dagen parkeren is de bodemprijs van de aanbieder. Zoals te zien is verschilt dit per aanbieder. Dit kan liggen aan het feit dat de ene aanbieder alleen een buiten parkeerterrein heeft terwijl een andere aanbieder ook de mogelijkheid biedt om overdekt te parkeren.  Wanneer u overdekt wilt parkeren kan dit meestal tegen een meerprijs, de prijs die wordt weergegeven is dus de prijs voor het openlucht parkeren. Vaak worden er extra diensten aangeboden als uw auto wassen of een beurt geven, dit wordt dan niet in de prijs opgenomen.

De prijs wordt fout weergegeven

Wijzigingen in prijs, vestigingsplaats en servicevoorwaarden worden veelal zelf door de aanbieder aan ons doorgegeven. Wanneer dit niet tijdig gebeurt kan het voorkomen dat prijzen tijdelijk niet overeenkomen. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de bij Parkerendusseldorfaiport.nl opgestelde prijzen.

Zijn de aanbieders allemaal geregistreerd?

Alle aanbieders die u vind op Parkerendusseldorfairport.nl zijn geregistreerd bij de KvK of een andere gelijke partij in het land waar de parkeergelegenheid is gevestigd.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )