#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Park For Holiday 

Bij Park For Holiday kunt u betrouwbaar lang parkeren Dusseldorf Airport. Want zij beschikken over uitstekende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, een omheining en slagboom en bovendien is hun terrein volledig verlicht. Daarnaast, maakt het niet uit wat uw vertrek-/aankomsttijdstippen zijn, want Park for Holiday is 24 uur per dag geopend. Veel klanten gingen u al voor, Park for Holiday beschikt over zowel een voordelige shuttle service als over de luxe valet parkeervorm. Voor meer informatie over deze parkeermanieren, lees hieronder verder.

Adres parkeerplaats Oberratherstraße 8, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 12min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park For Holiday bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Goedkoop lang parkeren bij Dusseldorf Airport, met Vliegen en Parkeren

Dusseldorfairport.nl is een onderdeel van Vliegen en Parkeren. Al jarenlang is Vliegen en Parkeren actief in de parkeerbranche rondom vliegvelden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat vliegreizigers niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar kunnen parkeren. Door middel van veel ervaring, en nauw klantcontact kunnen we de kwaliteit van ons parkeeraanbod waarborgen. Heeft u zelf een ervaring of wilt u graag persoonlijk advies, contact dan gerust onze gratis klantenservice! Dan gaan we samen met u op zoek naar de meest ideale parking. Wij helpen u graag op weg!

Shuttle en valet parkeren met Park for Holiday

Een van de parkeervormen is het valet parkeren, hierbij wordt uw auto opgehaald bij de terminal en wanneer u terugkomt, wordt uw auto weer voorgereden. Dat is nog eens luxe. U kunt tevens kiezen voor de shuttle service, dat is een goedkoop parkeeralternatief want u parkeert dat niet rechtstreeks op Dusseldorf Airport, maar in de buurt. Nadat u geparkeerd heeft, wordt u middels een pendelbus verder naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst haalt de chauffeur u weer op, en hiermee kunt u veel kosten besparen. Bovendien, vertrekt de pendelbus iedere 20 minuten waardoor u nooit lang hoeft te wachten! Het lang parkeren bij luchthaven Düsseldorf was nog nooit zo voordelig en makkelijk als bij Park for Holiday. Voor meer informatie over het valet of shuttle parkeren, kijk op de pagina over parkeervormen of klik op onze FAQ voor veelgestelde vragen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...