#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

De shuttle service van Park Expert

Net over de grens met Duitsland ligt de luchthaven van Düsseldorf. Deze airport wordt steeds populairder onder Nederlandse reizigers en daarom is het nodig om vooraf een betrouwbare parkeerplaats te regelen voor uw auto. Park Expert biedt u de optie om lang te parkeren bij Düsseldorf Airport tegen zeer scherpe prijzen. 14 dagen parkeren bij Düsseldorf doet u hier al voor nog geen 4 euro per dag! Park Expert is een volledig afgesloten parking dat bewaakt wordt door onder andere beveiligingscamera’s.

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park Expert
Park Expert wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Düsseldorf Airport parkeren met de gewenste service

Bij deze parking kunt u kiezen voor de Park and Ride, ook wel shuttle parkeren genoemd, of de valet parkeren optie. Bij Park and Ride is het de bedoeling dat u zelf naar de parkeerlocatie rijdt om uw auto te parkeren, waarna u door een gratis shuttlebus naar de airport wordt gebracht. Bij terugkomst wordt u door de shuttlebus weer opgehaald en naar uw auto gebracht. Bij valet parkeren rijdt u zelfstandig naar de luchthaven, waar een ervaren chauffeur van de parking op u wacht om uw auto over te nemen en te parkeren op de locatie. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto weer op de afgesproken plek en kunt u zonder tijd te verliezen terug naar huis.

Alles prettig geregeld en met een onbezorgd gevoel op reis

Als u wilt parkeren bij Düsseldorf airport is Park Expert niet de enige parking in de omgeving van het vliegveld. Via de website parkerendusseldorfairport.nl kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de goede en betrouwbare parkings rondom de luchthaven. Vul uw voorkeuren in waaraan de parkings moeten voldoen en binnen een handomdraai krijgt u de optie die het beste aansluit bij uw voorkeuren bovenaan staan en hoeft u alleen nog maar te reserveren. Dit kan ook zonder extra kosten via de website.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )