#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

De shuttle service van Park Expert

Net over de grens met Duitsland ligt de luchthaven van Düsseldorf. Deze airport wordt steeds populairder onder Nederlandse reizigers en daarom is het nodig om vooraf een betrouwbare parkeerplaats te regelen voor uw auto. Park Expert biedt u de optie om lang te parkeren bij Düsseldorf Airport tegen zeer scherpe prijzen. 14 dagen parkeren bij Düsseldorf doet u hier al voor nog geen 4 euro per dag! Park Expert is een volledig afgesloten parking dat bewaakt wordt door onder andere beveiligingscamera’s.

Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Düsseldorf Airport parkeren met de gewenste service

Bij deze parking kunt u kiezen voor de Park and Ride, ook wel shuttle parkeren genoemd, of de valet parkeren optie. Bij Park and Ride is het de bedoeling dat u zelf naar de parkeerlocatie rijdt om uw auto te parkeren, waarna u door een gratis shuttlebus naar de airport wordt gebracht. Bij terugkomst wordt u door de shuttlebus weer opgehaald en naar uw auto gebracht. Bij valet parkeren rijdt u zelfstandig naar de luchthaven, waar een ervaren chauffeur van de parking op u wacht om uw auto over te nemen en te parkeren op de locatie. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto weer op de afgesproken plek en kunt u zonder tijd te verliezen terug naar huis.

Alles prettig geregeld en met een onbezorgd gevoel op reis

Als u wilt parkeren bij Düsseldorf airport is Park Expert niet de enige parking in de omgeving van het vliegveld. Via de website parkerendusseldorfairport.nl kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de goede en betrouwbare parkings rondom de luchthaven. Vul uw voorkeuren in waaraan de parkings moeten voldoen en binnen een handomdraai krijgt u de optie die het beste aansluit bij uw voorkeuren bovenaan staan en hoeft u alleen nog maar te reserveren. Dit kan ook zonder extra kosten via de website.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...