#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren bij Relaxpark Düsseldorf

Het voordeel van RelaxPark is dat u parkeert op slechts 2 minuten afstand tot vliegveld Düsseldorf. Deze parkeerplaats ligt namelijk gelegen in de zelfde straat als het vliegveld zelf, de Kieshecker weg. Lang parkeren Düsseldorf Airport is mogelijk bij Relaxpark als shuttle service of valet parking. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen om uw auto overdekt te parkeren. De locatie is zeer goed verzorgd en heeft de uitstraling die u mag verwachten. Desalniettemin is de parking zeer aantrekkelijk geprijsd en al tijden een van de hardlopers op Parkerendusseldorfairport.nl! Let wel, de afgifte locatie van Relax Park is gevestigd op slechts 2 minuten reisafstand van het airport. De auto wordt hierna naar één van hun locaties vervoerd. Kortom, de afgifte locatie van deze parking is niet de parkeerlocatie! 

Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 2min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met RelaxPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport, hoe werkt dat?    

Via Vliegen en Parkeren reserveert u gemakkelijk een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Parkeren Düsseldorf Airport via ons is veel goedkoper dan parkeren bij het vliegveld zelf. Daarnaast zijn nagenoeg alle parkings gelegen aan de zelfde straat als het vliegveld zelf. Alle parkings die u kunt reserveren op onze website kunt u tot 24 uur voor vertrek annuleren. Ook de shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar.

Kiezen tussen shuttle parkeren en valet parking Düsseldorf

De parkeertarieven bij Düsseldorf Airport liggen zeer gunstig. Zelfs zo gunstig dat valet parking en shuttle parkeren nagenoeg even duur is. Het bekende shuttle parkeren houdt in dat u met een shuttle van en naar het vliegveld gebracht wordt. Bij valet parking werkt dit net wat anders. U rijdt namelijk zelf naar het vliegveld toe en draagt al daar uw auto over. Bij terugkomst wordt uw auto na een telefoontje ook weer voorgereden! Dat is nog eens Düsseldorf Airport parkeren met extra service! Bekijk hier de instructievideo

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...