#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij Relaxpark Düsseldorf

Het voordeel van RelaxPark is dat u parkeert op slechts 2 minuten afstand tot vliegveld Düsseldorf. Deze parkeerplaats ligt namelijk gelegen in de zelfde straat als het vliegveld zelf, de Kieshecker weg. Lang parkeren Düsseldorf Airport is mogelijk bij Relaxpark als shuttle service of valet parking. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen om uw auto overdekt te parkeren. De locatie is zeer goed verzorgd en heeft de uitstraling die u mag verwachten. Desalniettemin is de parking zeer aantrekkelijk geprijsd en al tijden een van de hardlopers op Parkerendusseldorfairport.nl! Let wel, de afgifte locatie van Relax Park is gevestigd op slechts 2 minuten reisafstand van het airport. De auto wordt hierna naar één van hun locaties vervoerd. Kortom, de afgifte locatie van deze parking is niet de parkeerlocatie! 

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 2min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met RelaxPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over RelaxPark
RelaxPark wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport, hoe werkt dat?    

Via Vliegen en Parkeren reserveert u gemakkelijk een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld. Parkeren Düsseldorf Airport via ons is veel goedkoper dan parkeren bij het vliegveld zelf. Daarnaast zijn nagenoeg alle parkings gelegen aan de zelfde straat als het vliegveld zelf. Alle parkings die u kunt reserveren op onze website kunt u tot 24 uur voor vertrek annuleren. Ook de shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar.

Kiezen tussen shuttle parkeren en valet parking Düsseldorf

De parkeertarieven bij Düsseldorf Airport liggen zeer gunstig. Zelfs zo gunstig dat valet parking en shuttle parkeren nagenoeg even duur is. Het bekende shuttle parkeren houdt in dat u met een shuttle van en naar het vliegveld gebracht wordt. Bij valet parking werkt dit net wat anders. U rijdt namelijk zelf naar het vliegveld toe en draagt al daar uw auto over. Bij terugkomst wordt uw auto na een telefoontje ook weer voorgereden! Dat is nog eens Düsseldorf Airport parkeren met extra service! Bekijk hier de instructievideo

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )