#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Park am Ring langparkeren vliegveld Düsseldorf

Bij Park am Ring kunt u betrouwbaar en goedkoop parkeren luchthaven Düsseldorf. Er zijn mogelijkheden om buiten op een afgesloten terrein te parkeren dat 24 uur per dag bewaking geniet door het personeel. Of tegen een meerprijs binnen parkeren in een van de parkeergarages. Met behulp van de gratis shuttle service zorgt Park am Ring dat u op tijd op de juiste plaats bent op het vliegveld, zodat u zorgeloos kunt beginnen aan uw vliegreis. Bent niet bekend me shuttle parkeren bekijk dan hier de instructievideo. Om de tarieven van de diverse aanbieders te vergelijken selecteert u het aantal dagen dat u wilt lang parkeren luchthaven Düsseldorf. Een ding is zeker, via Parkerendüsseldorfairport.nl parkeert u goedkoop uw auto en is het met het grootste gemak gereserveerd!

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 8min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Am Ring bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Am Ring
Park Am Ring wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacobs- 20-12-2017 "Vorige keer hier ook geparkeerd, gewoon goede service je krijgt wat je kan verwachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Dichtbij en direct naast het vliegveld bijna. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Regina g- 19-12-2017 "Met drie aanbieders deelden ze een terren en de shuttles daardoor waren we wel erg snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet parking, lekker snel weer op weg!

Rijdt u liever direct naar de luchthaven en wilt u geen tijd verspillen aan het zoeken naar een geschikte parkeerplaats? Dan kunt u gebruik maken van de valet parking Düsseldorf via Park am Ring. Een van de goed geschoolde personeelsleden die elk voertuig kan besturen zal op de terminal klaarstaan om uw auto in ontvangst te nemen. Na een korte check zal uw auto meegenomen worden en vervolgens op een afgesloten terrein geparkeerd worden, binnen of buiten, afhankelijk van welke optie u heeft geselecteerd bij het boeken van uw aanbieder.

Door deze exclusieve service bespaard u veel tijd met het vinden van een parkeerplek en het reizen naar de juiste terminal. Düsseldorf Airport parkeren middels valet parking is slechts een paar euro duurder maar het voordeel betaald zich zeker uit!

Lang parkeren Düsseldorf Airport met gemak geregeld

Wilt u lang parkeren tijdens uw vliegvakantie dan is Park am Ring een uitstekende optie. Deze parkeerplaats vliegveld Düsseldorf is gelegen op slechts 6 minuten afstand! Evenals alle overige parkings is Park am Ring 24 uur per dag geopend en kent ook dit bedrijf een flexibele shuttle service. Dit houdt in dat u altijd binnen 30 minuten op het vliegveld bent. Er wordt namelijk niet gewacht tot dat de bus vol zit. Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport is zodoende erg gemakkelijk! Mocht u nog vragen hebben kijk dan bij onze: veelgestelde vragen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )