#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Shuttle parkeren met Cleverparks Düsseldorf

Het terrein van Cleverparks Dusseldorf is gelegen op 6 minuten reisafstand tot het vliegveld. Zodoende is parkeren Dusseldorf Airport niet alleen goedkoop, maar ook erg dichtbij! Het terrein biedt een buiten- en binnen parkeerplaats met 24 uurs beveiliging door personeel. Tevens het buitenterrein is voorzien van een omheining én deze is verlicht. Het is bij Cleverparks mogelijk om de valet service te boeken, of een shuttle service te reserveren. De shuttle service brengt u gratis én comfortabel naar de luchthaven. U wordt hierbij geholpen met uw bagage en deze haal-/brengservice is 24 uur per dag beschikbaar. Bovendien rijdt de shuttle service op aanvraag, waardoor u nooit lang hoeft te wachten en uw vluchttijden niet uit maken! Ongeacht de grote van de groep, wordt u altijd binnen 30 minuten naar vliegveld Dusseldorf gebracht. Zo gemakkelijk is het lang parkeren Dusseldorf Airport! 

 

Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Cleverparks bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Valet parking luchthaven Düsseldorf reserveren

Met de Valet service hoeft u niet te zoeken naar een beschikbare parkeerplaats. Via deze service heeft u zo min mogelijk zorgen bij de start van uw vakantie. U rijdt naar de terminal waar u moet zijn en daar zal een persoon klaarstaan om voor uw auto te zorgen. De auto is tijdens uw afwezigheid verzekerd en zal op een veilige plaats geparkeerd worden. Bij terugkomst wanneer u uw bagage gaat ophalen dient u Cleverparks te informeren van aankomst en uw auto zal weer voor u klaar staan om te vertrekken. Mocht u geen speciale voorkeur hebben voor shuttle parkeren of valet parking vergelijk dan hier Parkeren Airport dusseldorf met beide parkeervormen.

Goedkoop parkeren doet u via Parkerendusseldorfairport.nl!

Op onze website kunt u makkelijk parkeerplaatsen Düsseldorf  met elkaar vergelijken om de voor u geschikte aanbieder te kiezen. Prijzen vergelijken gaat automatisch en u kunt selecteren hoeveel dagen u wenst uw auto te parkeren. U auto is gegarandeerd in goede handen tijdens uw afwezigheid. We worden door onze klanten ook zeer positief beoordeeld!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...