#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Flypa, Düsseldorf Airport

Flypa is één van de opties voor het parkeren Düsseldorf Airport. Voordelen van deze aanbieder zijn dat de parking zich maar op 4 minuten reistijd vanaf het vliegveld Düsseldorf bevindt en dat Flypa tevens 24-uur per dag geopend is. Dit laatste is een mooi meegenomen service die garandeert dat uw auto nooit onbeschermd wordt achtergelaten. Door verschillende veiligheidsfaciliteiten en de 24-uurs bewaking wordt het lang parkeren Düsseldorf Airport toch een stukje prettiger!

Lees meer
Adres parkeerplaats Münsterstraße 384, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met FLYPA bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over FLYPA
FLYPA wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geraldo Post- 20-12-2017 "Makkelijk parkeren en elektrisch laden ook mogelijk erg handig met mijn elektrische auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pleunie H- 19-12-2017 "Eerste keer dat we zoiets deden maar was erg gemakkelijk. ter plekke nog een kaartje meegekregen waar alles op stond dus kon ook niet mis gaan voor mij gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard B- 19-12-2017 "Mooie parkeerlocatie zag er nog beter uit dan op de foto's. Iedereen bedankt voor de fijne service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren vliegveld Düsseldorf, met Vliegen en Parkeren

Samen met u gaan wij op zoek naar de best passende parkeeraanbieder. Dit doen we door verschillende opties met elkaar te vergelijken op basis van uw ingevoerde reisdata en andere extra wensen. Het matchen van uw criteria aan de parkeeraanbieders, zorgt ervoor dat u altijd de beste optie weergegeven krijgt. Dit komt omdat wij als onafhankelijke partij, de aanbieders objectief met elkaar vergelijken. Op die manier maken we niet alleen het goedkoop parkeren Düsseldorf Airport mogelijk, maar zorgen we er ook voor dat klanten onbezorgd en betrouwbaar kunnen parkeren. Door het dagelijks checken van klant reviews, waarborgen we namelijk de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze aanbieders.

Hoe werkt valet parking Düsseldorf Airport bij Flypa

Valet parking wordt ook wel Meet & Greet parkeren genoemd in Duitsland. Dit is één van de twee parkeervormen. De andere Düsseldorf Airport parking optie is namelijk het shuttle parkeren, wat een goed alternatief biedt indien u zoekt naar goedkoop parkeren bij Düsseldorf. Daar meer over op de pagina parkeervormen. Het valet parkeren is echter erg handig, u hoeft namelijk geen extra reistijd in  te plannen voor uw aankomst! Dit komt omdat u rechtstreeks naar de vertrekhal rijdt, waar een chauffeur van Flypa het parkeren van u overneemt. Bij terugkomst belt u diezelfde chauffeur en werkt het andersom: De chauffeur van Flypa staat al klaar met uw auto en de reis naar huis kan dan meteen worden voortgezet!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )