#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Flypa, Düsseldorf Airport

Flypa is één van de opties voor het parkeren Düsseldorf Airport. Voordelen van deze aanbieder zijn dat de parking zich maar op 4 minuten reistijd vanaf het vliegveld Düsseldorf bevindt en dat Flypa tevens 24-uur per dag geopend is. Dit laatste is een mooi meegenomen service die garandeert dat uw auto nooit onbeschermd wordt achtergelaten. Door verschillende veiligheidsfaciliteiten en de 24-uurs bewaking wordt het lang parkeren Düsseldorf Airport toch een stukje prettiger!

Adres parkeerplaats Tilde-Klose-Weg 2-4, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met FLYPA bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren vliegveld Düsseldorf, met Vliegen en Parkeren

Samen met u gaan wij op zoek naar de best passende parkeeraanbieder. Dit doen we door verschillende opties met elkaar te vergelijken op basis van uw ingevoerde reisdata en andere extra wensen. Het matchen van uw criteria aan de parkeeraanbieders, zorgt ervoor dat u altijd de beste optie weergegeven krijgt. Dit komt omdat wij als onafhankelijke partij, de aanbieders objectief met elkaar vergelijken. Op die manier maken we niet alleen het goedkoop parkeren Düsseldorf Airport mogelijk, maar zorgen we er ook voor dat klanten onbezorgd en betrouwbaar kunnen parkeren. Door het dagelijks checken van klant reviews, waarborgen we namelijk de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze aanbieders.

Hoe werkt valet parking Düsseldorf Airport bij Flypa

Valet parking wordt ook wel Meet & Greet parkeren genoemd in Duitsland. Dit is één van de twee parkeervormen. De andere Düsseldorf Airport parking optie is namelijk het shuttle parkeren, wat een goed alternatief biedt indien u zoekt naar goedkoop parkeren bij Düsseldorf. Daar meer over op de pagina parkeervormen. Het valet parkeren is echter erg handig, u hoeft namelijk geen extra reistijd in  te plannen voor uw aankomst! Dit komt omdat u rechtstreeks naar de vertrekhal rijdt, waar een chauffeur van Flypa het parkeren van u overneemt. Bij terugkomst belt u diezelfde chauffeur en werkt het andersom: De chauffeur van Flypa staat al klaar met uw auto en de reis naar huis kan dan meteen worden voortgezet!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...