#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Parkeervormen

Klik hieronder op een parkeervorm voor meer informatie
Shuttle parkeren
Valet parkeren
Op loopafstand
Park, Sleep & Fly

Shuttle parkeren

Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Veelgestelde vragen Shuttle Parkeren
Wat zijn de shuttle tijden? De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, dit geldt voor zowel de heenweg als de terugweg.
Shuttle, waar wordt ik afgezet en opgehaald? U wordt afgezet bij de vertrekhal en opgehaald bij de aankomsthal. Deze instructies krijgt u altijd nog mee bij de parking, veelal ook nog in de vorm van een kaartje met daarop het telefoonnummer.
Hoe gaat het in zijn werking als ik geland ben? U neemt contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Het telefoonnummer van de parking vindt u op de reserveringsbevestiging maar veelal krijgt u ook een kaartje mee.
Hoelaat moet ik op de parkeerplaats zijn? Als u rekening houdt met een maximale afhandelingstijd op de parking zelf van een half uur plus de reistijd naar het vliegveld zit u altijd goed.
Hoeveel personen kunnen met een shuttlebus mee? De meeste shuttles vervoeren 8 personen per keer.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Valet parkeren

Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Veelgestelde vragen Valet Parkeren
Waar wordt mijn auto overgenomen en klaargezet? Dit is veelal bij de vertrekhal van het vliegveld en bij terugkomst de aankomsthal. Mocht dit anders zijn dan wordt dit vermeld op uw reserveringsbevestiging. Het is in ieder geval altijd op loopafstand.
Hoe herken ik de persoon die mijn auto ophaalt? U geeft telefonisch aan de parking door met wat voor auto u komt en er wordt een locatie afgesproken. De chauffeur herkent dus uw auto en zal staan op de afgesproken locatie, deze chauffeur ook nog voorzien van bedrijfskleding.
Moet ik laten weten wanneer ik op de luchthaven ben? Ja, ongeveer een half uur voordat u op de luchthaven arriveert neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder.
Hoe werkt valet parking als ik geland ben? Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u de uw koffers in ontvangst heeft genomen.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Loopafstand parkeren

Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Veelgestelde vragen Loopafstand Parkeren
Hoe ver moet ik lopen naar de luchthaven? Dit kunt u zien aan het icoontje met de persoon met de koffer.
Hoe kom ik op de parkeerplaats? / hoe vind ik de parking? Op uw reserveringsbevestiging vindt u het adres van de parking. Tevens ziet u op onze site bij elke aanbieder een kaart van Google Maps.
Is de parkeerplaats beveiligd? Alle parkeerplaatsen zijn minstens beveiligd met een omheining en poort of slagboom. Gezien de meeste parkings 24 uur per dag open zijn is de parking dus ook automatisch 24 uur per dag bewaakt.
Is er iemand op de parkeerplaats aanwezig? Bij nagenoeg alle parkeerplaatsen is altijd iemand aanwezig. Bij Park & Fly Eindhoven kan het zijn dat er niemand aanwezig is, u kunt de parkeerplaats betreden middels een inrijcode.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Park, Sleep and Fly

Hoe werkt Park, Sleep and Fly?

Uitgerust aan uw reis beginnen na een heerlijke overnachting in een hotel dichtbij de luchthaven. Uw auto kunt u tijdens uw afwezigheid gratis parkeren bij het Hotel. U wordt naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald middels een shuttle service die inclusief is. Dat is het concept wat wij noemen Park, Sleep and Fly.

Ga uitgerust op reis. Gratis shuttle naar het vliegveld. Vaste periode gratis parkeren.
1 Parkeren en inchecken U parkeert uw auto op de beveiligde parkeerplaats van het hotel en u kunt inchecken van uw hotelkamer.
2 Overnachten U overnacht in het hotel bij de luchthaven om heerlijk uitgerust en ontspannen aan uw vliegreis te beginnen.
3 Uitgerust op reis Op de dag van vertrek wordt u naar de luchthaven gebracht.
4 Huiswaarts keren Bij terugkomst wordt u weer naar het hotel gebracht waar uw auto staat en kunt u uw weg naar huis voortzetten.
Veelgestelde vragen Park, Sleep & Fly
Met hoeveel personen kan ik overnachten? De prijs is voor n hotelkamer en maximaal 2 personen.
Is de overnachting inclusief ontbijt? Dat is afhankelijk van het hotel dat u kiest, deze informatie kunt u terugvinden op de pagina van het specifieke hotel.
Wordt ik naar de luchthaven gebracht? Ja, de service Park, Sleep & Fly is altijd inclusief gratis shuttle service van en naar de luchthaven.
Wat zijn de shuttle tijden? De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u hoeft dus bij het missen van een shuttle nooit lang te wachten!
Bekijk alle veelgestelde vragen
Park, Sleep and Fly parkeren bij vliegvelden
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )