#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Vergelijk Parkeren Dusseldorf Airport

Dusseldorf airport heeft jaarlijks 25 miljoen reizigers, deze reizen naar een van de 190 bestemmingen. Met 220.000 vluchten behoort Dusseldorf Airport tot de grootste luchthavens van Duitsland. Echter zullen al deze reizigers eerst bij de luchthaven aan moeten komen. Zij kunnen bijvoorbeeld bij dusseldorf airport parkeren. Vliegen en Parkeren zorgt ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt.

Wij zorgen er namelijk voor dat u op een snelle, eenvoudige manier de voor u beste parkeerplaats dusseldorf airport vindt. Op onze website kunt u alle verschillende opties met elkaar vergelijken op gebied van afstand, faciliteiten, service en natuurlijk de prijs. Zo kunt u in slechts 2 minuten tijd de beste optie reserveren afgestemd op uw eigen wensen. En dat allen zonder reserveringskosten!

Open aanbiederlijst
Adres Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Düsseldorf Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Parkeermogelijkheden Dusseldorf AirportParkeermogelijkheden Dusseldorf Airport

 

Categorie

Beste optie

Best beoordeeld:

Maritim Hotel

Goedkoopste Shuttle parking:

Parken Flughafen Dus

Goedkoopste Valet parking:

Parking spaces DUS

Parkeren op loopafstand

Maritim Hotel

Aantal parkeermogelijkheden:

10 parkeerplaatsen

 

Wilt u bij de luchthaven dusseldorf parkeren? Hier vindt u een overzicht van de verschillende parken dusseldorf airport. Net zoals vliegtuigmaatschappijen, blinkt elke parkeeraanbieder ergens anders in uit. U vult in aan welke eisen de parkeergelegenheid moet voldoen en wij zetten alles op een rijtje voor u.

De luchthaven bestaat uit drie verschillende terminals, maar welke airport parking dusseldorf past nu het best bij welke terminal? Op de officiële website van de luchthaven wordt dit niet toegelicht en daarom doen wij dit voor u!

De parkeerplaatsen en parkeergarages bij Terminal A,B of C

Düsseldorf Airport bestaat uit drie verschillende terminals, namelijk A, B en C. De beschrijving van deze terminals volgt hieronder:

  • Terminal A wordt vooral gebruikt voor grote luchtvaartmaatschappijen, zoals Eurowings Airlines en Lufthanse
  • Terminal B dient voornamelijk voor Europese vluchten en binnenlandse vluchten.
  • Terminal C wordt uitsluitend gebruikt voor vluchten buiten het Schengen gebied, door non-Star Alliance Airlines

Officiële Parkeerplaatsen van Dusseldorf Airport

Wij zijn een onafhankelijke partij die verschillende parkeeraanbieders vergelijkt en aanbiedt. Omdat er in totaal wel 10 verschillende opties beschikbaar zijn, brengen wij wat orde in al het aanbod. Hieronder volgen een aantal van de officiële airport parking Dusseldorf:

  • P1  is het meest prijzig, omdat deze op slechts 1 minuut loopafstand ligt. Bovendien is de parkeerplaats uitermate beveiligd.
  • P4 en P5 zijn prijzige opties. Hier parkeert u in combinatie met een Skytrain die u in 2 minuten naar de vluchthaven brengt.
  • P24 en P26 zijn meer voordelig. Hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice en deze reistijd is circa 3 minuten.

Alternatieve Parkeerplaatsen van Dusseldorf Airport

Vliegen en Parkeren helpt u met het zoeken van alternatieve parkeerplaatsen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

  • ParkinDUS is een 24/7 geopende shuttleparking. U parkeert op 9 minuten afstand tegen scherpe prijzen.
  • GoldPark is een 24/7 beschikbare parking met valetservice. Het is een voordelige parking die ook overdekte parkeerplaatsen aanbiedt.
  • Maritim Hotel biedt niet alleen slaap- maar ook parkeerplaatsen aan. Bij dit hotel parkeert u op enkel 400 meter van de luchthaven.

De voordelen van Parkeren bij Dusseldorf Airport

Reizen vanuit het buitenland is misschien niet uw eerste keuze, maar het kan wel de voordeligste zijn. Dusseldorf Airport is een zeer grote luchthaven en dus is er voor elk wat wils.

Omdat de luchthaven net over de grens ligt, is het voor veel reizigers vooral uit het zuiden dichterbij om naar Dusseldorf te reizen dan naar Nederlandse luchthavens. Het vliegveld ligt op slechts een uurtje rijden vanaf bijvoorbeeld Eindhoven.

Een ander voordeel is de infrastructuur rondom het vliegveld. Deze is erg goed geregeld en creëert daarom voor u veel verschillende mogelijkheden om naar de luchthaven te reizen. Dusseldorf airport is niet alleen bereikbaar met de auto, maar ook via het openbaar vervoer kunt u de trein, metro, bus of taxi pakken.

Bovendien zijn er reusachtig veel mogelijkheden van dusseldorf parkeren vliegveld. Dit creërt niet alleen meer opties, het resulteert tevens in scherpe tarieven. Zelfs tijdens het hoogseizoen kunt u al voor een paar tientjes omtrent het vliegveld parkeren.

Extra Nuttige Informatie

De Top 5 Goedkoopste parkings vindt u hier

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )