#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Park and Fly, Düsseldorf Airport 

Park and Fly is een veelgeboekte aanbieder als het gaat om Düsseldorf lang parkeren, maar ook wanneer u voordelig wilt kort parkeren. Naast scherpe tarieven, biedt deze aanbieder de mogelijkheid om overdekt parkeren en kunt u hierbij kiezen tussen de valet parkeervorm of de shuttle parkeervorm. Park and Fly bevindt zich maar op 3 minuten reistijd van de luchthaven en u kunt hier zelfs de auto laten wassen! Wat een luxe!

Lees meer
Adres parkeerplaatsParsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Düsseldorf vliegveld met Vliegen en Parkeren

Parkerendusseldorfaiport is onderdeel van https://www.vliegenenparkeren.nl/ en heeft dus dezelfde doelen: Klanten met een onbezorgd gevoel op reis sturen, daar helpen we hen graag mee op weg! Op basis van al uw reiswensen, gaan wij op zoek naar uw ideale parking en maken we het parkeren Düsseldorf vliegveld goedkoop én inzichtelijk. U ziet in één oogopslag wat de mogelijkheden en welke parkeervormen er zijn. En omdat wij een onafhankelijke vergelijkingsplatform zijn, kunnen we dit allemaal objectief weergeven.

Hoe werkt valet parkeren met Park and Fly

De valet parkeervorm is een ideale manier van Düsseldorf airport parkeren. Dat komt omdat u hierbij geen extra tijd hoeft te rekenen voor het parkeren. U rijdt namelijk direct naar de terminal, waar een chauffeur van Park and Fly op u staat te wachten. Deze persoon neemt de auto van u over en volbrengt het parkeerproces, terwijl u al lekker incheckt voor de vlucht. Dat is nog eens handig! Bij terugkomst, belt u dezelfde chauffeur en die komt uw auto weer voorrijden. Op die manier kunt u de reis naar huis meteen vervolgen. Het zoeken van een Düsseldorf Airport Parking is zo al geregeld.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )