#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen <small>( + € 39,00)</small> Wassen ( + € 39,00)
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Park and Fly, Düsseldorf Airport 

Park and Fly is een veelgeboekte aanbieder als het gaat om Düsseldorf lang parkeren, maar ook wanneer u voordelig wilt kort parkeren. Naast scherpe tarieven, biedt deze aanbieder de mogelijkheid om overdekt parkeren en kunt u hierbij kiezen tussen de valet parkeervorm of de shuttle parkeervorm. Park and Fly bevindt zich maar op 3 minuten reistijd van de luchthaven en u kunt hier zelfs de auto laten wassen! Wat een luxe!

Adres parkeerplaats Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 3min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren Düsseldorf vliegveld met Vliegen en Parkeren

Parkerendusseldorfaiport is onderdeel van https://www.vliegenenparkeren.nl/ en heeft dus dezelfde doelen: Klanten met een onbezorgd gevoel op reis sturen, daar helpen we hen graag mee op weg! Op basis van al uw reiswensen, gaan wij op zoek naar uw ideale parking en maken we het parkeren Düsseldorf vliegveld goedkoop én inzichtelijk. U ziet in één oogopslag wat de mogelijkheden en welke parkeervormen er zijn. En omdat wij een onafhankelijke vergelijkingsplatform zijn, kunnen we dit allemaal objectief weergeven.

Hoe werkt valet parkeren met Park and Fly

De valet parkeervorm is een ideale manier van Düsseldorf airport parkeren. Dat komt omdat u hierbij geen extra tijd hoeft te rekenen voor het parkeren. U rijdt namelijk direct naar de terminal, waar een chauffeur van Park and Fly op u staat te wachten. Deze persoon neemt de auto van u over en volbrengt het parkeerproces, terwijl u al lekker incheckt voor de vlucht. Dat is nog eens handig! Bij terugkomst, belt u dezelfde chauffeur en die komt uw auto weer voorrijden. Op die manier kunt u de reis naar huis meteen vervolgen. Het zoeken van een Düsseldorf Airport Parking is zo al geregeld.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...