#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Valet Parking Düsseldorf airport met Park Expert

Vliegen vanaf Düsseldorf airport en dan ook nog eens een goede parkeerplaats voor uw auto vinden klinkt misschien als een moeilijke en dure opgave, maar parkeren bij luchthaven Düsseldorf hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn veel parkeeraanbieders in de omgeving van vliegveld Düsseldorf en één daarvan is Park Expert. Hier kunt u zelfstandig naar het vliegveld rijden en uw auto door een chauffeur van de parking laten parkeren op de locatie en de auto bij terugkomst weer overnemen op het vliegveld: valet parkeren. Of u kunt ervoor kiezen zelf naar de parking te rijden om uw auto te parkeren om vervolgens met een gratis shuttlebus naar het vliegveld te worden gebracht en bij terugkomst weer worden opgehaald: Park and Ride (shuttle parkeren).
Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park Expert
Park Expert wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Düsseldorf luchthaven

Welke optie u ook kiest en of u nu kort of lang wilt parkeren bij Düsseldorf airport, duur hoeft dit allemaal niet te zijn. 8 dagen parkeren bij luchthaven Düsseldorf doet u bij Park Expert al voor maar 59 euro. Wilt u liever dat uw auto overdekt is geparkeerd tijdens uw reis? Dan kunt u voor 10 euro extra voor deze optie kiezen. 

Parkeren Düsseldorf luchthaven

Als u wilt weten welke parking bij luchthaven Düsseldorf het best aansluit bij uw voorwaarden en wensen, dan kunt u gebruikmaken van de website parkerendusseldorfairport.nl. Op deze website wordt al het werk voor u gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is de nodige informatie invullen, waarna u een compleet overzicht en alle bruikbare informatie krijgt voorgeschoteld. Zo weet u direct welke parkeeraanbieders er in de omgeving van Düsseldorf airport zijn en welke er aansluiten bij uw wensen. 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )