#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Valet Parking Düsseldorf airport met Park Expert

Vliegen vanaf Düsseldorf airport en dan ook nog eens een goede parkeerplaats voor uw auto vinden klinkt misschien als een moeilijke en dure opgave, maar parkeren bij luchthaven Düsseldorf hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn veel parkeeraanbieders in de omgeving van vliegveld Düsseldorf en één daarvan is Park Expert. Hier kunt u zelfstandig naar het vliegveld rijden en uw auto door een chauffeur van de parking laten parkeren op de locatie en de auto bij terugkomst weer overnemen op het vliegveld: valet parkeren. Of u kunt ervoor kiezen zelf naar de parking te rijden om uw auto te parkeren om vervolgens met een gratis shuttlebus naar het vliegveld te worden gebracht en bij terugkomst weer worden opgehaald: Park and Ride (shuttle parkeren).
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Lang parkeren Düsseldorf luchthaven

Welke optie u ook kiest en of u nu kort of lang wilt parkeren bij Düsseldorf airport, duur hoeft dit allemaal niet te zijn. 8 dagen parkeren bij luchthaven Düsseldorf doet u bij Park Expert al voor maar 59 euro. Wilt u liever dat uw auto overdekt is geparkeerd tijdens uw reis? Dan kunt u voor 10 euro extra voor deze optie kiezen. 

Parkeren Düsseldorf luchthaven

Als u wilt weten welke parking bij luchthaven Düsseldorf het best aansluit bij uw voorwaarden en wensen, dan kunt u gebruikmaken van de website parkerendusseldorfairport.nl. Op deze website wordt al het werk voor u gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is de nodige informatie invullen, waarna u een compleet overzicht en alle bruikbare informatie krijgt voorgeschoteld. Zo weet u direct welke parkeeraanbieders er in de omgeving van Düsseldorf airport zijn en welke er aansluiten bij uw wensen. 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...