#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

ValetAirportDus Dusseldorf Airport

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te parkeren omtrent Dusseldorf Airport. Heeft u de voorkeur voor een comfortabele, gemakkelijke en vooral snelle service? Dan is ValetAirportDus bij vliegveld Düsseldorf de beste optie voor u! Middels de Valetservice voorkomt u tijdnood en stress, bovendien kunt u uw voertuig veilig parkeren Dusseldorf Airport. Tegen een meerprijs van 5 euro wordt uw voertuig bijgetankt zodat er geen brandstof verbruikt wordt tijdens de rit vanaf en naar de luchthaven. U ontvangt hulp met uw bagage en u kunt zelfs gebruik maken van één van de vier schoonmaakpakketten of de elektrische oplaadpunten. Het parkeerterrein is voorzien van omheining, camera’s en wordt 24 uur per dag bewaakt. Düsseldorf ValetAirportDus wordt door onze klanten vaak aanbevolen en wordt vooral gewaardeerd op basis van de klantvriendelijkheid en de veiligheid van uw voertuig.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120, Düsseldorf
Adres parkeerplaats Gothaer Strasse 18, 40880 Ratingen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valet Airport DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Hoe parkeert u bij ValetAirportDus?

Het is ontspannen parkeren ValetAirport Dusseldorf Airport! Dit met dank aan de uitstekende Valetservice die deze ervaren parking al jarenlang aanbiedt. U rijdt zelf naar de luchthaven toe en hier staat een ervaren chauffeur op u te wachten. Uw auto wordt naar de parkeerplaats gereden terwijl u al bezig bent met inchecken! Bij terugkomst belt u eenvoudig het nummer dat u hebt gekregen van ValetAirportDus Düsseldorf airport. Uw auto zal voor de luchthaven weer voor u klaar staan. Op deze manier hoeft u nooit lang te wachten!

Reviews en beoordelingen ValetAirportDus

Na het reserveren bij vliegveld Düsseldorf ValetAirportDus, wordt iedere klant verzocht om de parking te beoordelen door middel van een cijfer te geven. Deze resultaten zijn voor u beschikbaar! Onze klanten vertellen u over hun ervaringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Laat uzelf informeren, inspireren en lees de review eens door. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en hopelijk ook positieve review achterlaten! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )