#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
Bekijk beoordelingen

Parking Spaces DUS Dusseldorf Airport

Er zijn ontzettend veel parkeermogelijkheden omtrent Dusseldorf Airport, waaraan Parking Spaces DUS absoluut niet mag ontbreken. Hier kunt u in combinatie met een valetservice parkeren Dusseldorf Airport. Dit is een eenvoudige, snelle en comfortabele manier van parkeren. Uw auto wordt geparkeerd op een veilige parkeerplaats die 24/7 beschikbaar is en bewaakt wordt. De parking is geasfalteerd, verlicht en het terrein heeft geen maximale doorrijhoogte. Daarnaast beschikt Spaces DUS Dusseldorf Airport over een slagboom, omheining en camera’s. Spaces DUS vliegveld Dusseldorf verschaft een uitstekende service waarbij u netjes wordt geholpen met uw bagage en als extraatje kunt u zelfs uw auto laten wassen!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf
Adres parkeerplaats Oldenburgerstr. 28, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Parking Spaces DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Parking Spaces DUS
Parking Spaces DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 9.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonie Veltman- 20-12-2017 "Super dichtbij geparkeerd voor een goede prijs. volgende keer zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Gierschen- 19-12-2017 "P1 afstand maar dan voor 1/3 van het geld, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nando R- 19-12-2017 "Lopen klaar hopsakee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Parking Spaces DUS

Zoals eerder vermeld, kunt u bij Spaces DUS luchthaven Dusseldorf uw auto valet parkeren. Dit is een comfortabele manier van parkeren waarbij u het minimale tijdverlies lijdt. U rijdt zelf direct naar de vluchthaven waar een chauffeur op u staat te wachten die uw auto naar een parkeerplaats brengt. U hoeft alleen 15 á 30 minuten voordat u arriveert, telefonisch contact op te nemen met Park Spaces DUS. Op die manier weten zij dat u eraan komt, ook bij terugkomst belt u simpelweg nadat u geland bent en uw auto zal weer voor u klaarstaan bij de luchthaven. Kortom, valet parkeren is snel, comfortabel en eenvoudig!

De Beoordelingen en Ervaringen van onze klanten

Op onze website kunnen wij u uitgebreid vertellen over Parking Spaces DUS vliegveld Dusseldorf, echter denken wij dat onze klanten dit veel beter kunnen. En geloofwaardiger! Zij hebben namelijk in dezelfde schoenen gestaan als u! Doordat zij hun ervaringen hebben gedeeld, kunt u uzelf laten informeren, inspireren en een weloverwogen keuze maken.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )