#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parken24 bij Dusseldorf Airport

Het parkeren vliegveld Dusseldorf kan bij Parken24 precies zoals u dat in gedachten had! Deze parking Dusseldorf airport voldoet aan eenieders wensen, omdat zij vrijwel alle mogelijkheden aanbieden. Allereest kunt u hier voor beide parkeervormen terecht, want zij bieden zowel het valet- als het shuttle parkeren aan. Bovendien is het overdekt parkeren hier mogelijk en de parking is maar liefst 24 uur per dag geopend! Parken24 beschikt over uitstekende veiligheidsfaciliteiten zoals omheining, camera’s en het terrein is volledig geasfalteerd & verlicht. Wegens de uitstekende locatie van Parken24, dat zich op slechts 6 minuten reisafstand bevindt, is dit een veelgeboekte en populaire parking! Wees er daarom snel bij en reserveer uw parking direct via Parkeren Dusseldorf Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaatsTheodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken24 bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Lang parkeren Dusseldorf luchthaven

Het lang parkeren vliegveld Dusseldorf regelt u eenvoudig via ParkerenDusseldorfAirport.nl. Via ons platform vergelijkt u alle mogelijkheden in uw reisperiode. Omdat wij een volledig onafhankelijk platform zijn, kunnen wij de beschikbare parkings op een transparante en objectieve manier aan u tonen. Het enige wat wij doen is u informeren over de parkeergelegenheden, maar de keuze laten we uiteraard aan u over! Bekijk daarom altijd de foto’s, reviews en service- veiligheidsfaciliteiten per parking. Zo maken we samen niet alleen het goedkoop parkeren Dusseldorf luchthaven mogelijk, maar staat uw auto ook nog eens betrouwbaar geparkeerd!

Het shuttle parkeren met Parken24

Zoals hierboven benoemd, biedt de parking zowel het shuttle als het valet parkeren Dusseldorf aan. Hier lichten we het shuttle parkeren bij Parken24 voor u uit, wilt u meer informatie over het valet parkeren? Klik dan op parkeervormen voor o.a. een instructiefilmpje en ga goed voorbereid op reis! Het shuttle parkeren is de meest voordelige vorm van lang parkeren Dusseldorf Airport en dat komt omdat u niet direct op, maar rondom de luchthaven parkeert. U rijdt eerst naar het adres van Parken24 toe: Theodorstraße 290 in Dusseldorf. Hierna wordt de weg naar de airport vervolgt middels hun uitstekende shuttle service. Bovendien is de duur van deze rit slechts 6 minuten! Bij terugkomst belt u de parking op en hun chauffeur zal u zo spoedig mogelijk weer oppikken!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )