#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parken24 bij Dusseldorf Airport

Het parkeren vliegveld Dusseldorf kan bij Parken24 precies zoals u dat in gedachten had! Deze parking Dusseldorf airport voldoet aan eenieders wensen, omdat zij vrijwel alle mogelijkheden aanbieden. Allereest kunt u hier voor beide parkeervormen terecht, want zij bieden zowel het valet- als het shuttle parkeren aan. Bovendien is het overdekt parkeren hier mogelijk en de parking is maar liefst 24 uur per dag geopend! Parken24 beschikt over uitstekende veiligheidsfaciliteiten zoals omheining, camera’s en het terrein is volledig geasfalteerd & verlicht. Wegens de uitstekende locatie van Parken24, dat zich op slechts 6 minuten reisafstand bevindt, is dit een veelgeboekte en populaire parking! Wees er daarom snel bij en reserveer uw parking direct via Parkeren Dusseldorf Airport.

Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken24 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Lang parkeren Dusseldorf luchthaven

Het lang parkeren vliegveld Dusseldorf regelt u eenvoudig via ParkerenDusseldorfAirport.nl. Via ons platform vergelijkt u alle mogelijkheden in uw reisperiode. Omdat wij een volledig onafhankelijk platform zijn, kunnen wij de beschikbare parkings op een transparante en objectieve manier aan u tonen. Het enige wat wij doen is u informeren over de parkeergelegenheden, maar de keuze laten we uiteraard aan u over! Bekijk daarom altijd de foto’s, reviews en service- veiligheidsfaciliteiten per parking. Zo maken we samen niet alleen het goedkoop parkeren Dusseldorf luchthaven mogelijk, maar staat uw auto ook nog eens betrouwbaar geparkeerd!

Het shuttle parkeren met Parken24

Zoals hierboven benoemd, biedt de parking zowel het shuttle als het valet parkeren Dusseldorf aan. Hier lichten we het shuttle parkeren bij Parken24 voor u uit, wilt u meer informatie over het valet parkeren? Klik dan op parkeervormen voor o.a. een instructiefilmpje en ga goed voorbereid op reis! Het shuttle parkeren is de meest voordelige vorm van lang parkeren Dusseldorf Airport en dat komt omdat u niet direct op, maar rondom de luchthaven parkeert. U rijdt eerst naar het adres van Parken24 toe: Theodorstraße 290 in Dusseldorf. Hierna wordt de weg naar de airport vervolgt middels hun uitstekende shuttle service. Bovendien is de duur van deze rit slechts 6 minuten! Bij terugkomst belt u de parking op en hun chauffeur zal u zo spoedig mogelijk weer oppikken!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...