#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.5
Bekijk beoordelingen

Park Luxus Dusseldorf Airport

Omtrent Dusseldorf Airport bestaan veel verschillende opties om te parkeren. Een zeer interessante parkeeraanbieder is Park Luxus Dusseldorf Airport. Zij bieden zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw voertuig overdekt te parkeren tegen een meerprijs van slechts €10. Omdat deze parking voorzien is van 24 uur bewaking, camera’s, een omheining en een slagboom kunt u uw voertuig gegarandeerd veilig parkeren Airport Dusseldorf. Het geasfalteerde terrein is verlicht, beschikt over een wachtruimte en er geen maximale doorrijhoogte. Park Luxus vliegveld Dusseldorf ligt slechts op 1 minuut reistijd van de luchthaven af. De parkeerplaats en de services zijn 24/7 beschikbaar.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 132
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Luxus Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Luxus Valet
Park Luxus Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 6.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marjo- 20-12-2017 "Prima locatie mensen srpaken geen nederlands"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans F- 20-12-2017 "Oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Op zich prima parkeerlocatie maar ontzettend lang moeten wachten. Niet voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet Parking bij Park Luxus

Wanneer u voor valetservice kiest, rijdt u zelf direct naar de luchthaven. Voordat u arriveert, neemt u telefonisch contact op met Airport Dusseldorf Park Luxus en dan zal er een chauffeur voor u klaarstaan. Hij zal uw voertuig naar de parkeerplaats brengen en bij terugkomst ook weer terugbrengen. Uw sleutels worden veilig, achter slot en grendel bewaard. Bij terugkomst zal de chauffeur uw auto weer voor u klaarzetten en zo leidt u minimaal tijdverlies. Het is zo simpel als dat het klinkt!

De Reviews en Ervaringen van het parkeren

Omdat wij uw ervaring ontzettend belangrijk vinden, geven wij iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als de parkeeraanbieders te beoordelen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze eigen klanten het u beter kunnen vertellen dan wij zelf. Neem een kijkje bij de reviews en laat je informeren, inspireren en kies de parking die het best bij u past!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )