#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Korting Cleverparks Düsseldorf Airport

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare parkeerplaats bij Düsseldorf Airport? Zoek dan niet verder! Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport is al een garantie bij Vliegen en Parkeren en al helemaal als u kiest voor een van onze exclusieve kortingsdeals! U bespaart al snel tientallen euro’s die u lekker tijdens uw vakantie kunt spenderen. Parkeren Airport Düsseldorf doet u bij Cleverparks in de vorm van shuttle parking. Wanneer u op de aanbieder Cleverparks klikt ziet u direct hoe de parking eruit ziet, de locatie van de parkeerplaats en wat de parkeerplaats te bieden heeft op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. Onze klanten hebben goede ervaringen met Cleverpaks en beoordelen de parking dan ook uitstekend.

Lees meer
Adres parkeerplaatsTheodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Cleverparks bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Korting Cleverparks
Korting Cleverparks wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roothans- 19-12-2017 "Tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
w. Walstra- 19-12-2017 "Terugweg wel 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thodör Biswalz- 19-12-2017 "Moesten de plek nog even afspreken maar voor de rest alles duidelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Düsseldorf Vliegveld met Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren heeft u binnen enkele minuten het parkeeraanbod rondom Düsseldorf Airport vergeleken en een parkeerplek gereserveerd. Goedkoop parkeren Vliegveld Düsseldorf is via Vliegen en Parkeren dus zo geregeld! U hoeft simpelweg uw reisdata in te vullen en u ziet direct ons beschikbare aanbod binnen deze periode. U kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplek reserveren, zo simpel is het! Mocht u er niet uitkomen, bekijk eens onze FAQ-pagina, hier staan alle stappen en eventuele onduidelijkheden uitgebreid uitgelegd. Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Bekijk eens onze reviews en zie waar onze beoordeling vandaan komt!

Shuttle Düsseldorf Airport met Cleverparks Düsseldorf

Goedkoop parkeren Luchthaven Düsseldorf doet u bij Cleverparks in de vorm van shuttle parkeren. Rondom vliegvelden is shuttle parkeren de gebruikelijke parkeervorm en dit wordt dan ook zeer vaak gekozen. Shuttle parkeren houdt in dat u met een shuttle bus van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en bij terugkomst weer wordt opgehaald om weer naar de parkeerplaats gebracht te worden. Wilt u meer weten over het parkeren? Check eens onze parkeervormen pagina, hier staat alles over het parkeren uitgebreid beschreven!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )