#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Korting Cleverparks Düsseldorf Airport

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare parkeerplaats bij Düsseldorf Airport? Zoek dan niet verder! Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport is al een garantie bij Vliegen en Parkeren en al helemaal als u kiest voor een van onze exclusieve kortingsdeals! U bespaart al snel tientallen euro’s die u lekker tijdens uw vakantie kunt spenderen. Parkeren Airport Düsseldorf doet u bij Cleverparks in de vorm van shuttle parking. Wanneer u op de aanbieder Cleverparks klikt ziet u direct hoe de parking eruit ziet, de locatie van de parkeerplaats en wat de parkeerplaats te bieden heeft op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. Onze klanten hebben goede ervaringen met Cleverpaks en beoordelen de parking dan ook uitstekend.

Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Cleverparks bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren Düsseldorf Vliegveld met Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren heeft u binnen enkele minuten het parkeeraanbod rondom Düsseldorf Airport vergeleken en een parkeerplek gereserveerd. Goedkoop parkeren Vliegveld Düsseldorf is via Vliegen en Parkeren dus zo geregeld! U hoeft simpelweg uw reisdata in te vullen en u ziet direct ons beschikbare aanbod binnen deze periode. U kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplek reserveren, zo simpel is het! Mocht u er niet uitkomen, bekijk eens onze FAQ-pagina, hier staan alle stappen en eventuele onduidelijkheden uitgebreid uitgelegd. Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Bekijk eens onze reviews en zie waar onze beoordeling vandaan komt!

Shuttle Düsseldorf Airport met Cleverparks Düsseldorf

Goedkoop parkeren Luchthaven Düsseldorf doet u bij Cleverparks in de vorm van shuttle parkeren. Rondom vliegvelden is shuttle parkeren de gebruikelijke parkeervorm en dit wordt dan ook zeer vaak gekozen. Shuttle parkeren houdt in dat u met een shuttle bus van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en bij terugkomst weer wordt opgehaald om weer naar de parkeerplaats gebracht te worden. Wilt u meer weten over het parkeren? Check eens onze parkeervormen pagina, hier staat alles over het parkeren uitgebreid beschreven!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...