Parkeren bij P23 Düsseldorf Airport

Airport-DUS-P23

De P23 locatie van Düsseldorf Airport is ideaal voor de vliegreiziger die voor langere tijd wil parkeren. Let wel dat de locatie gelegen is op 7 minuten afstand van de luchthaven gelegen is. Wie een groter voertuig heeft kan alsnog parkeren bij vliegveld Düsseldorf op de P23 locatie want er is geen begrensde inrijhoogte.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
Safe Park€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Luxury Parking€ 57,00 - week
€ 7,12 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Sun Park€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
FlugPark DUS€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
ParkinDUS€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
P23 Dusseldorf€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Lopen
7 min
Informatie

 

Voordeliger en gemakkelijker parkeren via ParkerenDusseldorfAirport.nl

Via Vliegen en Parkeren kunt u veel goedkoper parkeren bij Düsseldorf Airport én op een meer comfortabelere wijze. In plaats van dat u 7 minuten moet lopen zoals bij de P23 locatie, bent u in enkele minuten op het vliegveld middels een shuttlebus. Parkeren vliegveld Düsseldorf is zodoende een stuk comfortabeler want u wordt ook nog eens recht voor de terminal afgezet! De shuttlebussen zijn 24 uur per dag beschikbaar en zeer flexibel. Zo wordt u altijd binnen 20 minuten naar het vliegveld gebracht en ook weer opgehaald. Vergelijk en reserveer gemakkelijk uw parkeerplaats op onze website!

 

Waarom online reserveren?

Het online reserveren van uw parkeerplek zorgt ervoor dat u met een onbezorgd gevoel op reis kunt. Enerzijds bent u zeker van een plaats, want tijdens de drukke zomermaanden en betaalt u niet een verhoogd tarief. Hoe later u reserveert hoe duurder de parkeerplaats wordt.

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële airport parkings, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand mei 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving