Parkeertarieven Düsseldorf Airport

Dusseldorf is een van de grootste luchthavens van Duitsland en is een populair vliegveld onder reizigers uit Nederland. Logisch dat er een reuze aanbod aan parkeergelegenheden bestaat. Echter zit er enorm veel variatie in de prijs van het parkeren Dusseldorf Airport, waardoor het zoeken naar uw ideale parkeerplek een chaotische klus kan zijn. Daarom helpen wij u graag dit alles te ordenen en zetten we alle verschillende parkeerplaatsen op een rijtje. 

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om te parkeren omtrent Düsseldorf Airport. Hieronder worden deze samengevat en vindt u een makkelijk overzicht met de parkeertarieven Dusseldorf Airport. Dit overzicht bestaat uit de parkeermogelijkheden die toentertijd beschikbaar waren dus er zullen enkele ontbreken. Bent u geïnteresseerd in een van de parkeermogelijkheden? Klik dan op de link in de tekst over de desbetreffende parkeerplek en u vindt meer uitgebreide informatie.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
Safe Park€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Sun Park€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
9 min
Reserveer
ParkinDUS€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parking Düsseldorf€ 74,00 - week
€ 9,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Campus Tiefgarage€ 75,00 - week
€ 9,37 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
ParkAirport Express€ 79,00 - week
€ 9,87 - dag
Shuttle
1 min
Reserveer
Universum Parking€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
ParkAirport - Valet€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Valet
0 min
Reserveer
ParkenFlughafenDUS€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Shuttle
1 min
Reserveer
P7 Düsseldorf (official)€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Lopen
4 min
Reserveer
P4 Düsseldorf (official)
€ 105,00 - week
€ 13,13 - dag
SkyTrain
9 min
Reserveer
P3 Düsseldorf (official)
€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
P2 Düsseldorf (official)
€ 125,00 - week
€ 15,63 - dag
Lopen
2 min
Reserveer

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

In de tabel hierboven kunt u eenvoudig de tarieven parkeren Dusseldorf Airport aflezen. Er is een onderscheid gemaakt tussen de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders die op ons platform aangeboden worden. Wat u wellicht meteen vanuit de tabel op heeft kunnen maken is dat, op de enkele Taxi parking na, de shuttle parkeeraanbieders het meest voordelig zijn. De officiële parkeerplaatsen op loopafstand kunt u helaas alleen bij Düsseldorf Airport boeken. Dit is een eenvoudige vorm van parkeren, maar hier betaalt u wel een hoge prijs parkeren Dusseldorf Airport. De luchthaven beschikt niet over een valet service, maar deze kunnen wij u wel aanbieden. In het bovenstaande overzicht kunt u er één zien staan, maar het aanbod is nog veel groter. Neem een kijkje op onze website en ontdek hoe veel geld u kunt besparen!

 

Budget Parkeeraanbieders

Safe Park

Logo Safe Park Dusseldorf AirportDeze parkeeraanbieder biedt parkeren middels een shuttleservice aan en is de meest voordelige aanbieder op moment van schrijven. Doordat Safe Park 24 uur per dag geopend is, kunt u hier altijd terecht. De shuttlebus brengt u in 15 minuten naar de luchthaven toe. Het terrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking voor de veiligheid van uw voertuig.

Boek nu →

 

Sun Park

Logo Sun Park Dusseldorf AirportSun Park is de op een na voordeligste aanbieder. Zij bieden parkeren in combinatie met een shuttleservice aan met een reistijd van 9 minuten. Tevens staat uw voertuig op een beveiligde parking geparkeerd die voorzien is van vele faciliteiten en een uitstekende service. De parking is 24 uur per dag geopend en het is zelfs mogelijk om een overdekte plaats te reserveren. Ook kunt u tegen meerprijs uw elektrische auto laten opladen.

Boek nu →

 

ParkinDUS

Logo ParkinDUS Dusseldorf AirportOok ParkinDUS biedt voordelige parkeerplekken aan in combinatie met een shuttleservice met zo’n 7 minuten reistijd. De parkeerplaats is 24/7 geopend en de services zijn altijd beschikbaar. Deze parking onderscheidt zich door verscheidende servicemogelijkheden aan te bieden, zoals sleutelbehoud.

Boek nu →

 

Parking Düsseldorf

Logo Parking Düsseldorf

Ook bij Parking Düsseldorf zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport nooit hoog! U kunt bij deze parking parkeren middels een uitstekende valetservice. Zo bespaart u veel tijd. De parking is geopend van 03:00 tot 00:00 en is zeer goed beveiligd met camera’s, omheining, een slagboom en 24 uur bewaking. Als extraatje is er ook de mogelijkheid om overdekt te parkeren tegen bijbetaling.

Boek nu →

 

Campus Tiefgarage

Logo Campus Tiefgarage Dusseldorf AirportTenslotte een parkeeraanbieder van shuttleservice, namelijk Campus Tiefgarage. U parkeert uw auto zelf in een overdekte parkeergarage, waarna u met de shuttlebus in 8 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De parking is geopend van 03:00 tot 01:00. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren na het parkeren en heeft tevens de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laten laden tegen meerprijs.

Boek nu →

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

De parkeerkosten Dusseldorf kunnen erg hoog oplopen wanneer u bij de officiële parkeerplekken wilt parkeren. Daarom lichten wij in dit artikel niet alleen deze parkeerplekken toe, maar ook een aantal van de onofficiële parkeerfaciliteiten komen aan bod.

P1 Dusseldorf Airport

P1 Dusseldorf AirportIndien u echt dichtbij wilt parkeren, is de P1 parkeerplaats van de luchthaven zelf wellicht een goede keuze. U parkeert hier namelijk in de garage die zicht onder Terminal 1 bevindt en bent daarmee maar een liftritje verwijderd van de vertrekhal. Helaas betaalt u hiervoor ook de volle prijs parkeren Dusseldorf Airport. Daarom adviseren wij om ook andere parkeermogelijkheden te bekijken en zo kosten te besparen!

 

P2 Dusseldorf Airport

P2 Dusseldorf AirportEen andere parkeerplaats die zich erg dichtbij bevindt, is de officiële P2 parkeerplaats van Dusseldorf Airport. Deze parking ligt tegenover Terminal 2 en is 24/7 toegankelijk. Parkeren Dusseldorf Airport kosten zijn hier € 4,50 per uur. Handig om te weten is dat de parkeerplaats een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter en een maximale breedte van 2,25 meter heeft.

 

P3 Dusseldorf Airport

P3 Dusseldorf AirportWilt u parkeren bij één van de 3.335 parkeerplaatsen van de P3 parking Dusseldorf Airport? Hier bevindt u zich op slechts 2 minuten loopafstand van de terminal af, maar ook deze optie is niet het voordeligst. Deze parkeergarage is geschikt voor auto's tot 1,90 m hoog. Verder zijn er elektrische laadpalen aanwezig en is het pad van de garage naar de vertrekhal volledig overdekt. Ook als het regent komt u dus droog aan in de luchthaven.

 

P4 & P5 Dusseldorf Airport

P4 Dusseldorf AirportIndien u liever op de ouderwetse manier parkeert, zijn de P4 en P5 parkings wellicht wat meer voor u. De parkings worden tevens ‘Parkvogel’ genoemd. Hier parkeert u middels de ‘SkyTrainservice’ met een reistijd van 2 minuten.  Deze trein rijdt bovendien om de 3 minuten en daarom hoeft u nooit lang te wachten! Bij deze parking betaalt u circa € 69 per week en dit is inclusief het ritje met de Skytrain.

 

P7 Dusseldorf Airport

P7 Dusseldorf AirportEen andere grote parkeerplaats op slechts 2 minuten loopafstand is parkeerplaats P7. U bereikt hier de luchthaven middels een overdekte brug voor voetgangers. Er zijn maar liefst 3.306 plekken beschikbaar en deze hebben een extra grote hoogte en breedte van 2 meter. Daarnaast kunt bij deze parking gebruik maken van een van de vele oplaadpunten en uw elektrische auto hier eenvoudig opladen.

 

P11 & P12 Dusseldorf Airport

P11 Dusseldorf AirportVanaf P11 & P12 kunt u niet langer overdekt parkeren. Bent u enkel op de luchthaven om iemand af te zetten of op te halen? Dan zijn deze parkings wellicht de meest geschikte keuze, in plaats van alternatieve parkeermogelijkheden. Bovendien betaalt u hier slechts rond de € 5 voor het kort parkeren. De parkeerplaatsen zijn dus met name bedoeld voor het kort parkeren van uw voertuig en liggen op een loopafstand van 1 minuut.

 

P23 Dusseldorf Airport

P23 Dusseldorf AirportDe P23 parkeerplaats ligt op slechts 7 minuten loopafstand van de terminal af, omdat deze over een zeer goede locatie beschikt. De parking grenst namelijk aan de luchthaven! Ook hier wordt het parkeren goedkoper indien u langer parkeert. 

 

P24 Dusseldorf Airport

P24 Dusseldorf AirportEen alternatieve en voordelige officiële parking is P24 Dusseldorf. Hier geldt weer dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper het wordt. Indien u hier parkeert, kunt u na het parkeren in 15 minuten naar de vertrekhal lopen. De prijs hiervoor is betaalbaar, namelijk € 50 voor 8 dagen parkeren, maar u dient dan ook nog wel een kwartier met uw bagage te lopen.

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële airport parkings, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand mei 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving