#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 14 Aug 2019

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Parkeertarieven Dusseldorf Airport

Dusseldorf is een van de grootste luchthavens van Duitsland en is een populair vliegveld onder reizigers uit Nederland. Logisch dat er een reuze aanbod aan parkeergelegenheden bestaat. Echter zit er enorm veel variatie in de prijs van het parkeren Dusseldorf Airport, waardoor het zoeken naar uw ideale parkeerplek een chaotische klus kan zijn. Daarom helpen wij u graag dit alles te ordenen en zetten we alle verschillende parkeerplaatsen op een rijtje. De parkeerkosten Dusseldorf kunnen erg hoog oplopen wanneer u bij de officiële parkeerplekken wilt parkeren. Daarom lichten wij in dit artikel niet alleen deze parkeerplekken toe, maar ook een aantal van de onofficiële parkeerfaciliteiten komen aan bod.

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om te parkeren omtrent Dusseldorf Airport. Hieronder worden deze samengevat en vindt u een makkelijk overzicht met de parkeertarieven Dusseldorf Airport. Dit overzicht bestaat uit de parkeermogelijkheden die toentertijd beschikbaar waren dus er zullen enkele ontbreken. Bent u geïnteresseerd in een van de parkeermogelijkheden? Klik dan op de link in de tekst over de desbetreffende parkeerplek en u vindt meer uitgebreide informatie.

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P7 / P22

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

2 min

P3 / P8

Loopafstand

€ 171,50

€ 21,44

2 min

P24 / P26

Shuttle

€ 44,00

€ 5,50

3 min

P23

Loopafstand

€ 59,00

€ 7,38

10 min

P4 / P5

SkyTrain

€ 69,00

€ 8,63

2 min

First Class

Loopafstand

€ 79,00

€ 9,88

1 min

Budget Parkeeraanbieders

MOBIHUB

Taxi

€ 42,30

€ 5,29

1 min

Parken Flughafen DUS

Shuttle

€ 46,55

€ 5,82

18 min

ParkinDUS

Shuttle

€ 48,00

€ 6,00

9 min

Park Luxus

Shuttle

€ 57,00

€ 7,13

2 min

Parkplatz DUS Valet

Valet

€ 63,00

€ 7,88

0 min

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

In de tabel hierboven kunt u eenvoudig de tarieven parkeren Dusseldorf Airport aflezen. Er is een onderscheid gemaakt tussen de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders die op ons platform aangeboden worden. Wat u wellicht meteen vanuit de tabel op heeft kunnen maken is dat, op de enkele Taxi parking na, de shuttle parkeeraanbieders het meest voordelig zijn. De officiële parkeerplaatsen op loopafstand kunt u helaas alleen bij Dusseldorf Airport boeken. Dit is een eenvoudige vorm van parkeren, maar hier betaalt u wel een hoge prijs parkeren Dusseldorf Airport. De luchthaven beschikt niet over een valet service, maar deze kunnen wij u wel aanbieden. In het bovenstaande overzicht kunt u er één zien staan, maar het aanbod is nog veel groter. Neem een kijkje op onze website en ontdek hoe veel geld u kunt besparen!

 

Budget Parkeeraanbieders

mobhub dusseldorf airport

MOBIHUB Dusseldorf

Deze parkeeraanbieder biedt parkeren middels een taxiservice aan en is de meest voordelige aanbieder. Omdat u met uw eigen taxi reist, hoeft u nooit op anderen te wachten. Een ander voordeel van MOBIHUB Dusseldorf is dan u uw eigen autosleutels mee kan nemen op reis en dat de services 24/7 geopend zijn.

 

parkenflughafendus dusseldorf airport

Parken Flughafen DUS

Bij ParkenFlughafenDus is de op een na voordeligste aanbieder. Zij bieden parkeren in combinatie met een shuttleservice aan met een reistijd van 18 minuten en dit wellicht lijkt lang. Echter ligt vanuit Nederland de parking op de route naar de luchthaven. Op die manier kunt u zelfs brandstof besparen! Tevens staat uw voertuig op een beveiligde parking geparkeerd die voorzien is van vele faciliteiten en een uitstekende service.

 

ParkinDUS Dusseldorf Airport

ParkinDUS

Ook ParkinDUS biedt voordelige parkeerplekken aan in combinatie met een shuttle service met zo’n 5 minuten reistijd. De parkeerplaats is 24/7 geopend en de services zijn altijd beschikbaar. Deze parking onderscheidt zich door verscheidende servicemogelijkheden aan te bieden, zoals uw auto laten wassen.

 

Park Luxus Dusseldorf AirportPark Luxus

Ook bij Park Luxus zijn de kosten parkeren Dusseldorf Airport nooit hoog! U kunt bij deze parking parkeren middels een uitstekende shuttleservice. De reistijd naar de luchthaven is slechts 1 minuut. De parking is 24/7 geopend en is zeer goed beveiligd met camera’s, omheining, een slagboom en 24 uur bewaking. Als extraatje bestaat bij Park Luxus ook de mogelijkheid om overdekt te parkeren.

 

Parkplatz DUS Valet

Parkplatz DUS Valet

Tenslotte een parkeeraanbieder van valetservice. Parkplatz DUS Valet is de meest voordelige! Deze parkeervorm is vaak de meest comfortabele en tijdbesparende manier van parkeren. Uw auto wordt voor u geparkeerd terwijl u al in aan het checken bent! Ook bij deze parking kunt u overdekt parkeren. Zowel de parkeerplaats als de aangeboden services zijn 24 uur per dag beschikbaar.

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Parkeren Dusseldorf Airport

Indien u echt dichtbij wilt parkeren, is de P1 parkeerplaats van de luchthaven zelf wellicht een goede keuze. U parkeert hier namelijk in de garage die zicht onder Terminal 1 bevindt en bent daarmee maar een liftritje verwijderd van de luchthaven. Helaas betaalt u hiervoor ook de volle prijs parkeren Dusseldorf Airport. Daarom adviseren wij om ook andere parkeermogelijkheden te bekijken en zo kosten te besparen!

P2 Dusseldorf AirportP2 Parkeren Dusseldorf Airport

Een andere parkeerplaats die zich erg dichtbij bevindt, is de officiële P2 parkeerplaats van Dusseldorf Airport. Deze parking ligt tegenover Terminal 2 en is 24/7 toegankelijk. Parkeren Dusseldorf Airport kosten zijn hier €4,50 per uur. Handig om te weten is dat de parkeerplaats een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter en een maximale breedte van 2,25 meter heeft.

P3 Dusseldorf Airport

P3 & P3 First Class Parkeren Dusseldorf Airport

Wilt u parkeren bij één van de 3.335 parkeerplaatsen van de P3 parking Dusseldorf Airport? Hier bevindt u zich op slechts 1 minuut loopafstand van de terminal af, maar ook deze optie is niet het voordeligst. De P3 First Class parking is een zeer luxe manier van parkeren. U parkeert uw auto in de zogeheete ‘transerbox’. Deze brengt op mechanische wijze uw auto naar een parkeerplaats op basis van de door u ingevoerde vluchtgegevens.

P4 Dusseldorf Airport

P4 & P5 Parkeren Dusseldorf Airport

Indien u liever op de ouderwetse manier parkeert, zijn de P4 en P5 parkings wellicht wat meer voor u. De parkings worden tevens ‘Parkvogel’ genoemd. Hier parkeert u middels de ‘SkyTrainservice’ met een reistijd van 2 minuten.  Deze trein rijdt bovendien om de 3 minuten en daarom hoeft u nooit lang te wachten! Bij deze parking betaalt u circa €69,00 per week en dit is inclusief het ritje met de Skytrain.

P7 Dusseldorf Airport

P7  Parkeren Dusseldorf Airport

Een andere grote parkeerplaats op slechts 2 minuten loopafstand is parkeerplaats P7. U bereikt hier de luchthaven middels een overdekte brug voor voetgangers. Er zijn maar liefst 3.306 plekken beschikbaar en deze hebben een extra grote hoogte en breedte van 2,50 meter. Daarnaast kunt bij deze parking gebruik maken van een van de vele oplaadpunten en uw elektrische auto hier eenvoudig opladen.

P11 Dusseldorf Airport

P11 & P12 Parkeren Dusseldorf Airport

Vanaf P11 & P12 kunt u niet langer overdekt parkeren. Bent u enkel op de luchthaven om iemand af te zetten of op te halen? Dan zijn deze parkings wellicht de meest geschikte keuze, in plaats van alternatieve parkeermogelijkheden. Bovendien betaalt u hier slechts rond de €5,- voor het kort parkeren. De parkeerplaatsen zijn dus met name bedoeld voor het kort parkeren van uw voertuig en liggen op een loopafstand van 1 minuut.

P13 Dusseldorf Airport

P13 Parkeren Dusseldorf Airport

De P13 parking is een voordelige parkeeroptie bij Dusseldorf Airport. Hier kunt u uw voertuig namelijk een hele week parkeren voor slechts €29! De parking beschikt over niet meer dan 200 parkeerplekken en is enkel vooraf online te reserveren. P13 Dusseldorf Airport bevindt zich op 1,8 kilometer en daarmee is de luchthaven te voet bereikbaar. Indien u liever reist met een andere manier van transport, zult u deze zelf moeten regelen.

P22 Dusseldorf Airport

P22 Parkeren Dusseldorf Airport

Indien u met een groot voertuig reist, is de P22 Parkeerplaats geschikt. Deze parking biedt namelijk enkel vakken aan met een breedte van 2,30 meter en doordat deze parking onoverdekt is, geen maximale doorrijhoogte. De parkeerplaats beschikt over 123 parkeerplekken en is een voordelige optie indien u erg lang wilt parkeren. Hier parkeert u namelijk al vanaf € 79,- per week en € 19,- voor iedere week die volgt.

P23 Dusseldorf Airport

P23 Parkeren Dusseldorf Airport

De P23 parkeerplaats ligt op slechts 10 minuten loopafstand van de terminal af, omdat deze over een zeer goede locatie beschikt. De parking grenst namelijk aan de luchthaven! Ook hier wordt het parkeren goedkoper indien u langer parkeert. Als voorbeeld: 15 dagen parkeren voor €88,- en 22 dagen parkeren voor €117,- euro. Let op; de genoemde prijzen kunnen per periode verschillen.

P24 dusseldorf Airport

P24 & P26 Parkeren Dusseldorf Airport

Alternatieve en voordelige officiële parkings zijn de P24 en P25 parkeerplaatsen. Hier geldt weer dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper het wordt. Indien u hier parkeert, wordt u met een inbegrepen shuttleservice in slechts 3 minuten naar de luchthaven gebracht omdat deze parkings zich niet bevinden op het terrein van Dusseldorf Airport. Deze pendelbussen rijden iedere 20 minuten, maar Let op; de shuttleservice is enkel beschikbaar tussen 15:30 en 1:00.

P25 Dusseldorf Airport

P25 Parkeren Dusseldorf Airport

De parkeerplaats P25 biedt zeer voordelige parkeerplekken aan en de locatie ligt zeer dichtbij de luchthaven. U parkeert hier voor € 59,- per week en de parking ligt op slechts 2 minuten loopafstand van de terminal af. Omdat deze parking maar over 365 parkeerplaatsen beschikt, adviseren wij van te voren online te reserveren zodat u verzekerd bent van een plek! Profiteer van deze kans, reserveer bij P25 en bespaar zowel geld als tijd!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )