#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 12 Aug 2019

Ophalen of brengen Düsseldorf Airport

Ophalen of wegbrengen Düsseldorf Airport

Wie een vliegreiziger wilt ophalen of juist weg wilt brengen bij Düsseldorf Airport moet een aantal zaken goed in de gaten houden! In dit artikel leggen we u kort uit hoe waar u uw auto kunt parkeren. Er geldt namelijk een beperkt parkeerverbod bij Düsseldorf Airport. Voor de terminal stoppen is enkel toegestaan voor bussen, luchthaventaxi’s en voertuigen met speciale toestemming. Indien u uw auto onbeheerd achterlaat voor de terminal wordt deze zonder pardon weggesleept en betaald u €150 boete.

Waar moet ik mijn auto parkeren?

U kunt uw auto het gemakkelijkst parkeren bij P11 of P12. Zoals te zien is op onderstaande foto is parkeren vliegveld Düsseldorf bij P11 of P12 enkel een kwestie van een stukje doorrijden. De kosten hiervoor bedragen €1,80 per 12 minuten of €9 per uur. De hoogte van uw voertuig speelt geen rol enkel de breedte, deze is maximaal 2,40. Het bedrag kunt u gemakkelijk voldoen aan de kassa.

parkeermogelijkheden dusseldorf airport

Lang parkeren vliegveld Düsseldorf

Een andere mogelijkheid is om als vliegreiziger zelf de auto te parkeren bij een van de parkings bij Düsseldorf Airport. In het hoogseizoen kost dit €45 voor 8 dagen en in het laagseizoen zijn de prijzen al lager dan €40. Via ParkerenDüsseldorfAirport.nl kunt u gemakkelijk diverse parkings bij vliegveld Düsseldorf met elkaar vergelijken én direct reserveren! 

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )