#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

ParkinDUS Düsseldorf Airport

Gaat u op reis en wilt u parkeren Dusseldorf Airport? ParkinDUS is een uitstekende keuze! Deze parking is voorzien van verschillende faciliteiten. De parkeerplaats ligt op 5 minuten reistijd van de luchthaven af, waar u met een individuele shuttlebus heen wordt gebracht. Dit houdt in dat u geen medereizigers heeft en dus op niemand hoeft te wachten. Een ander groot voordeel is dat de parkeerplaats en ook de shuttlebussen 24/7 beschikbaar zijn. Hiernaast onderscheidt ParkinDUS Dusseldorf zich door verschillende servicemogelijkheden aan te bieden waar u gebruik van kunt maken, zoals als uw voertuig laten wassen! Door de tijd heen heeft de Düsseldorf airport ParkinDUS een zeer betrouwbare reputatie gecreëerd. Kiest u voor deze parking, bent u altijd verzekerd van een veilige parkeerplaats voor uw voertuig! Het terrein is voorzien van een omheining en wordt 24 uur per dag bewaakt door personeel.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 82, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkinDUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over ParkinDUS
ParkinDUS wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij ParkinDUS?

Bij ParkinDUS kunt u parkeren via de shuttleservice. Dit houdt in dat u bij de parkeerplaats op wordt gehaald door een shuttlebus en deze brengt u naar de luchthaven in slechts 5 minuten reistijd. Zoals vermeld staat, is er een individuele shuttlebus die 24/7 voor u klaarstaat dus hoeft u nooit lang te wachten. Bij terugkomst, belt u eenvoudig het nummer van Airport Düsseldorf ParkinDUS en u wordt weer opgehaald.

Reviews en beoordelingen ParkinDUS

Alle klanten die bij ParkingDUS Dusseldorf Airport reserveren, krijgen na afloop de mogelijkheid om een review achter te laten. De cijfers die u op onze website vindt, zijn dus geheel gebasseerd op de ervaringen van onze bezoekers! Deze beoordelingen en reviews kunnen u helpen om een welbewuste keuze te maken tussen de verschillende parkeerplaatsaanbieders!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )