#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren bij Park Airport Düsseldorf

Vele Nederlanders maken gebruik van Düsseldorf Airport omdat de vluchten hier goedkoper zijn. Door de jaarlijkse toestroom van circa 21 miljoen passagiers is er een groot aanbod van parkeermogelijkheden. Parkairport ligt op circa 2 minuten van Düsseldorf Airport vandaan. Dichterbij de terminal komt u niet! Zij bieden zowel valet- als shuttle parkeren ( Park and Ride) aan die beiden 24 uur per dag beschikbaar zijn. De veiligheid van uw auto wordt gewaarborgd door permanente bewaking en getrainde chauffeurs. Tijdens uw reis kunnen diverse autowaspakketten en kleine reparaties uitgevoerd worden. Als u kiest voor Park and Ride bij vliegveld Düsseldorf wordt u vanaf de parking met een shuttle bus naar de terminal gebracht en geholpen met uw bagage. Bij uw terugkomst zal de bus weer voor u klaarstaan.   

Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 66, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Contactlocatie Valet Flughafen Terminal A/B
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Airport Düsseldorf bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe werkt valet parking?

Bij valet parking rijdt u zelf naar de luchthaven en zal een chauffeur uw auto overnemen. Uw auto wordt vervolgens geparkeerd op het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Bij terugkomst belt u de chauffeur zodat uw auto weer op tijd voor u klaarstaat bij de terminal. Door te kiezen voor de valet service kunt u comfortabel reizen in uw eigen auto en bespaart u tijd. Deze luxe en snelle dienst is vaak duurder dan de Park and Ride service. Ook is het inleveren van uw sleutels bij valet parking verplicht, wat als een nadeel gezien kan worden.

Goedkoop parkeren, het kan!

Parkeren rondom vliegveld Düsseldorf is vaak goedkoper dan u denkt. Zo biedt Parkairport 13 dagen parkeren bij vliegveld Düsseldorf aan al vanaf € 55,-! Indien u overdekt wilt parkeren, is dit mogelijk voor circa 10 tot 20 euro extra. Het gebruik van de shuttle bus is bij de prijs inbegrepen. De shuttle dienst is van 04.00 uur tot 01.00 uur beschikbaar. Omdat ’s nachts geen vliegtuigen meer landen  kunt u er dus zeker van zijn dat u nooit eigen vervoer van en naar de luchthaven hoeft te regelen. Wilt u de mogelijkheden van parkeren rondom vliegveld Düsseldorf vergelijken? De tool van Vliegen en Parkeren is een gemakkelijke en snelle manier om de juiste parkeeraanbieder te vinden bij airports in Nederland, België en Duitsland. Vliegen en Parkeren, altijd een goed begin van uw reis!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...