#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Ich Parke Selber Dusseldorf

De parkeerplaats van Ich Parke Selber bij Düsseldorf Airport is een van de goedkoopste parkeergelegenheden bij het vliegveld. Parkeren vliegveld Düsseldorf bij IPS parkeren, zoals de parking ook wel eens genoemd wordt houdt in dat u tevens uw autosleutels kunt meenemen tijdens uw reis. Dit is iets wat niet bij elke parking geboden wordt en daarmee onderscheid deze Düsseldorf airport parking zich van de overige aanbieders. De shuttle brengt u binnen 30 minuten naar het vliegveld, al zal dit veelal binnen 15 minuten zijn.

Adres parkeerplaats Prinzenallee 18, Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Ich Parke Selber bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Düsseldorf Airport via Vliegen en Parkeren

Indien u vooraf uw parkeerplaats reserveert via ParkerenDüsseldorfAirport.nl bent u zeker van de laagste prijs. Daarnaast is het vooraf reserveren van lang parkeren Düsseldorf bij het vliegveld zeer aan te raden wegens sterk stijgende last minute prijzen voor de laatste plekken. Een reservering is gemaakt in 3 minuten en dat zonder reserveringskosten. U doet uw betaling via de bekende betaalmethoden en ontvangt van ons direct een reserveringsbevestiging.

Met geen gerust hart beginnen aan uw reis.

Voorkom onnodige stress door het parkeren luchthaven Düsseldorf op tijd te regelen. Vliegen en Parkeren checkt haar aanbieders uitvoerig en u krijgt ten alle tijden de kans om een review te schrijven. De combinatie tussen goed aanbod, snelle service en goede prijs maakt het dat vliegreizigers graag via ons reserveren. Regel nu parkeren luchthaven Düsseldorf via onze site en ervaar het gemak zelf!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...