#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Korting Park Am Ring Düsseldorf Airport

Timo heeft een speciale actie voor u geregeld bij Dusseldorf Airport! Deze Dusseldorf airport parking bevindt zich maar op 4 minuten reisafstand van het airport en wordt vaak geboekt vanwege de goede klantervaringen. Bovendien, is de parking 24 uur per dag geopend waardoor uw auto nooit onbewaakt wordt achtergelaten. Het vervoer naar Düsseldorf airport is bij de prijs inbegrepen en dat maakt de parkeertarieven bij Düsseldorf airport wel erg aantrekkelijk! Maak nu nog gebruik van deze goedkope actie, want het is maar tijdelijk én vol = vol!

Lees meer
Adres parkeerplaatsKieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Park Am Ring bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Korting Park Am Ring
Korting Park Am Ring wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Shuttle terugweg 30 minuten moeten wachten, jammer want over de rest ben ik wel tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vieux - 20-12-2017 "Locatie was van de buitenkant mooier dan van binnen Savonds was het wel donker. Shuttle was 2x op tijd dus verder geen reden tot klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Elly - 19-12-2017 "Pas overdekt geparkeerd tijdens onze vakantie was eenvoudig te vinden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Düsseldorf, met Vliegen en Parkeren

ParkerenDusseldorfAirport is onderdeel van Vliegen en Parkeren. Samen met onze Timo en andere collega’s maken we ons hard voor het regelen van voordelige parkings rondom Dusseldorf. Voor het parkeren Dusseldorf airport zijn er namelijk ontzettend veel mogelijkheden en aanbieders. Deze brengen we graag allemaal voor u in kaart in één overzicht. Zo ziet u meteen welke parkings er nog beschikbaar zijn en wat de kosten zijn van uw parkeertermijn. U kunt links bij ‘verfijn’ uw keuze de reiswensen aanpassen met eventueel overdekt parkeren, het valet parkeren en/of de sleutelbehoud mogelijkheid. Indien u nog vragen heeft of graag hulp wilt bij het reserveren, maak dan gebruik van onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ.

Shuttle parkeren bij het vliegveld

Het parkeren bij Dusseldorf kan goedkoop, indien u gebruik wilt maken van het shuttle parkeren. Dit is een parkeervorm die veelal geboekt wordt omdat het zo voordelig is! Voorafgaand aan uw reis rijdt u zelf eerst naar de parking toe, waarna u verder wordt vervoert in een van de shuttle bussen. Omdat deze parking zich maar op 4 minuten reisafstand van het vliegveld bevindt, bent u al in no-time op de luchthaven! Bij terugkomst belt u de chauffeur weer op en hij/zij komt u dan ophalen. Zo wordt het parkeren bij Dusseldorf airport wel erg eenvoudig!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )