#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Korting Park Am Ring Düsseldorf Airport

Timo heeft een speciale actie voor u geregeld bij Dusseldorf Airport! Deze Dusseldorf airport parking bevindt zich maar op 4 minuten reisafstand van het airport en wordt vaak geboekt vanwege de goede klantervaringen. Bovendien, is de parking 24 uur per dag geopend waardoor uw auto nooit onbewaakt wordt achtergelaten. Het vervoer naar Düsseldorf airport is bij de prijs inbegrepen en dat maakt de parkeertarieven bij Düsseldorf airport wel erg aantrekkelijk! Maak nu nog gebruik van deze goedkope actie, want het is maar tijdelijk én vol = vol!

Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Park Am Ring bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Lang parkeren Düsseldorf, met Vliegen en Parkeren

ParkerenDusseldorfAirport is onderdeel van Vliegen en Parkeren. Samen met onze Timo en andere collega’s maken we ons hard voor het regelen van voordelige parkings rondom Dusseldorf. Voor het parkeren Dusseldorf airport zijn er namelijk ontzettend veel mogelijkheden en aanbieders. Deze brengen we graag allemaal voor u in kaart in één overzicht. Zo ziet u meteen welke parkings er nog beschikbaar zijn en wat de kosten zijn van uw parkeertermijn. U kunt links bij ‘verfijn’ uw keuze de reiswensen aanpassen met eventueel overdekt parkeren, het valet parkeren en/of de sleutelbehoud mogelijkheid. Indien u nog vragen heeft of graag hulp wilt bij het reserveren, maak dan gebruik van onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ.

Shuttle parkeren bij het vliegveld

Het parkeren bij Dusseldorf kan goedkoop, indien u gebruik wilt maken van het shuttle parkeren. Dit is een parkeervorm die veelal geboekt wordt omdat het zo voordelig is! Voorafgaand aan uw reis rijdt u zelf eerst naar de parking toe, waarna u verder wordt vervoert in een van de shuttle bussen. Omdat deze parking zich maar op 4 minuten reisafstand van het vliegveld bevindt, bent u al in no-time op de luchthaven! Bij terugkomst belt u de chauffeur weer op en hij/zij komt u dan ophalen. Zo wordt het parkeren bij Dusseldorf airport wel erg eenvoudig!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...