#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
Bekijk beoordelingen

Spot Park Düsseldorf Airport

Spot Park is als de naam al doet vermoeden, een goede plek om te parkeren. Düsseldorf Airport is een veelgebruikt vliegveld door Nederlandse reizigers. Het is wel zaak uw auto te parkeren wanneer u reist via Düsseldorf. Het wordt ten zeerste aangeraden om van tevoren een parkeerplaats te reserveren, zo komt u niet voor verrassingen te staan! Bij Spot Park parkeert u in de vormen van shuttle parking of valet parking Düsseldorf. Voor welke vorm u ook kiest, uw auto staat altijd op een veilige én betrouwbare parkeerplaats. U vindt alle details van de parking onder de knop ‘details’. Hoe dan ook, Düsseldorf Luchthaven parking is altijd een goed idee wanneer u reserveer via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, Dusseldorf
Reistijd shuttle: 2min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Spot Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Spot Park
Spot Park wordt gemiddeld beoordeeld met 6.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 02-03-2018 "Komen we terug, auto netjes klaar blijkt er op de terugweg schade ontstaan te zijn. Gelukkig neemt Vliegen en Parkeren dit in behandeling maar ik parkeer nooooit meer bij Park and Fly"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Personeel was erg gehaast. verder ging alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Boshart- 19-12-2017 "Overdekt geparkeerd het was er wel wat donker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Verspaarne- 19-12-2017 "Het was druk maar toch was de structuur redelijk goed. De heenweg duurde 15 mnuten voor we op weg waren, geen stress gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren van uw auto bij Spot Park Düsseldorf

U heeft bij Spot Park een ruime keuze in hoe uw auto kunt parkeren. U ziet alle opties in de reserveringsbalk. U kunt kiezen uit, mits beschikbaar;  shuttle, shuttle overdekt, valet en valet overdekt. Welke vorm van parking Airport Düsseldorf u ook kiest, het parkeren verloopt makkelijk en het is voordelig. Bij shuttle parking rijdt u direct naar de parking en parkeert hier uw auto. Hierna wordt u met een shuttlebus getransporteerd naar het vliegveld. Bij valet parking Düsseldorf Airport rijdt u direct naar het vliegveld, aldaar neemt een chauffeur van de parking uw auto over en zal deze parkeren. Kijk voor een uitgebreide beschrijving op onze parkeervormen pagina.

Parkeerplaats reserveren via Vliegen en Parkeren

Wanneer u een parkeerplaats bij een Düsseldorf Airport zoekt, dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van parkings en u bent gegarandeerd zeker van goedkoop parkeren Vliegveld Düsseldorf. U hoeft slechts het juiste vliegveld en de juiste reisdata in te voeren en u vindt direct ons beschikbare aanbod. Of u nu kort wilt parkeren of lang parkeren Düsseldorf Airport, er is altijd plaats! U ziet het, parkeren Düsseldorf International Airport is de beste keuze via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )