#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Parkeren bij het vliegveld düsseldorf met Relaxpark

Wanneer u een vliegreis gaat maken wilt u uw auto bij de luchthaven parkeren tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Parkeren bij Düsseldorf Airport kan bij parkerendusseldorfairport.nl al zeer voordelig vanwege de vele aanbieders. Door deze aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u in een makkelijk overzicht zien welke de goedkoopste optie voor u is. Voor parkeren bij Düsseldorf worden verschillende mogelijkheden geboden. Naast het klassieke shuttle parkeren zijn er ook parkeerplaatsen die Valet parkeren als optie bieden. Aanvullende opties zijn bijvoorbeeld het laten het behouden van uw auto sleutel. Andere opties als het laten wassen van uw auto kunt u selecteren wanneer u een parkeerplaats gaat reserveren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 2min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met RelaxPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over RelaxPark
RelaxPark wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Düsseldorf

Als u voor een langere tijd op reis gaat, en u gaat uw auto parkeren nabij het vliegveld is het van groot belang dat deze betrouwbaar is. Bij parkeren dusseldorf airport wordt er uitsluitend met betrouwbare en veilige parkeeraanbieders gewerkt. En bent u er zeker van dat uw auto tijdens uw afwezigheid veilig geparkeerd staat, zodoende kan u echt zorgeloos op reis. De parkeerplaatsen zijn voorzien van hekwerk, camerabeveliging en in veel gevallen is er iemand 24 uur per dag aanwezig. Parkeren bij het vliegveld kan al vanaf 1 dag, er is geen limiet aan het aantal dagen parkeren. Wanneer u voor een langere tijd parkeert worden de tarieven zeer interessant geprijsd.

Eenvoudig een parkeerplaats reserveren

Het reserveren op parkerendusseldorfairport.nl gaat als volgt. U selecteerd eerst de data waarop u vertrekt en weer arriveert. Hierbij kunt u aangeven van welke service u gebruik wilt maken, shuttle of valet parkeren, overdekt of openlucht parkeren en of u uw sleutel bijvoorbeeld wilt behouden. De website berekend de prijzen van de gekozen aantal dagen parkeren en geeft de beschikbare aanbieders weer met de prijzen per dag en voor de totale periode. Deze worden standaard gesorteerd op de beste prijs, u kunt deze filter wijziging in reistijd tot de luchthaven en het behouden van uw sleutel. Op deze manier kunt u eenvoudig de beste keuze maken. Wanneer u een aanbieder heeft geselecteerd kunt u deze parkeerplaats direct boeken. U krijgt de bevestiging per mail en u bent zeker van een betrouwbare parkeerplaats bij Düsseldorf Airport waar u niet te veel voor heeft betaald.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )