#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:30 - 01:00
  • Shuttle Shuttle
  • 18min reizen 18min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parken flughafen DUS Düsseldorf airport

Wij van Vliegen en Parkeren helpen u bij het vinden van een betrouwbare én betaalbare parkeerplaats bij Dusseldorf Airport. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van verschillende parkeeraanbieders en kunt u deze makkelijk met elkaar vergelijken. De parking parkenflughafendus biedt verschillende mogelijkheden van parkeren en onderhoud. Zo kunt u hier bijtanken of zelfs uw auto laten wassen. Bij Park Flughafen DUS kunt u lang parkeren Düsseldorf Airport. Dit houdt in dat u gebruik zult maken van een shuttleservice. Bij deze parkeeraanbieder kunt u veilig parkeren met een snelle, klantgerichte service tegen scherpe tarieven.

De reistijd vanuit de parking naar het vliegveld lijkt van lange duur. Echter is deze locatie vanuit Nederland zeer gunstig gelegen, omdat de parking op de route ligt naar de luchthaven. Zo hoeft u zelf minder ver naar Dusseldorf airport te rijden en zo bespaart u zelfs benzinekosten!

Lees meer
Adres parkeerplaats Leuschstraße 4, 41460 Neuss, Germany
Reistijd shuttle: 18min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkenFlughafenDUS Neuss bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe parkeert u bij Flughafen DUS

Zoals eerder vermeld, biedt parkeren Flughafen DUS parkeren met een shuttleservice aan. Dit is een zeer voordelige vorm van parkeren. Bij shuttle parking wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht vanuit de parkeerplaats. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema en rijden minimaal elke 30 minuten. Zo hoeft u dus nooit lang te wachten! Bij terugkomst belt u simpelweg het verkregen telefoonnummer en wordt u weer netjes opgehaald. Klinkt eenvoudig, toch?

Reviews en beoordelingen Flughafen DUS

Nadat u heeft gereserveerd bij parken flughafen DUS krijgt u net als alle anderen klanten de mogelijkheid om een review achter te laten. U heeft de kans om uw ervaring te delen en de parking te beoordelen door het een cijfer te geven. Op die manier kunt u volgende klanten helpen een weloverwogen keuze te maken net zoals u zelf heeft kunnen doen op basis van de al bestaande ervaringen.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )