#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Park Luxus Dusseldorf Airport

Onder de vele parkeeraanbieders rondom Dusseldorf Airport, valt ook de interessante Park Luxus Dusseldorf Airport. Deze parking biedt zowel Shuttle als Valet parkeren aan. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw voertuig overdekt te parkeren. De parking is geasfalteerd, verlicht en voorzien van een wachtruimte. Er is geen sprake van een maximale doorrijhoogte. U kunt gegarandeerd vertrouwd parkeren Airport Dusseldorf met dank aan de camera’s, omheining, slagboom en de 24 uur bewaking van het terrein. De parkeerplaats en de services zijn 24/7 geopend en beschikbaar. Dusseldorf Airport Park Luxus is slechts 1 minuut reizen met de shuttlebus naar de luchthaven.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 132
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Luxus Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Luxus Shuttle
Park Luxus Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Degener- 12-07-2019 "Super geregeld allemaal en heel vriendelijke chauffeurs Beslist een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Vellinga- 02-07-2019 "Parkshuttle24 is ons prima bevallen. Helemaal top. Op alle drie de punten een 10, echt niks op aan te merken. Mochten we weer vanaf Keulen vliegen dan parkeren we zeker weer bij hen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Feijen- 23-05-2019 "Correct. Snel geregeld en korte transfer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Noijen- 22-05-2019 "Door de werkzaamheden aan de weg duurt het langer op gebracht en opgehaald te worden. Ook de berijkbaarheid lijdt hier onder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lianne vd Veer- 20-12-2017 "Goedkoop alternatief van op het vliegveld van Keulen parkeren dus fijn om wat geld te besparen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren bij Park Luxus

Wanneer u reserveert middels shuttle parkeren Dusseldorf Airport, wordt u met een shuttlebus vanuit de parkeerplaats naar het vliegveld gebracht. Dit is vaak de voordeligste manier van parkeren. Omdat u gegarandeerd binnen 30 minuten opgehaald wordt, hoeft u nooit lang te wachten. De sleutels van uw voertuig zullen veilig bewaard worden bij Park Luxus Airport Dusseldorf. Op de reserveringsbevestiging staat het parkeerproces nog een keer uitgebreid beschreven. Kortom, via de shuttleservice kunt u eenvoudig en betrouwbaar parkeren tegen scherpe tarieven!

De Reviews en Ervaringen van het parkeren

Het belangrijkste is dat het parkeren Dusseldorf Airport Park Luxus vlekkeloos verloopt en dat onze klanten tevreden zijn. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid een review achter te laten nadat zij bij ons gereserveerd hebben. Neem zelf een kijkje bij de reviews, zodat u de beste keuze kan maken op basis van de vele beoordelingen van anderen.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )