#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Park For Holiday Düsseldorf Airport 

Het vinden van een parkeerplaats bij Düsseldorf Airport kan lastig zijn en niet alle aanbieders zijn even betrouwbaar. Het aanbod op onze website is door ons persoonlijk gecontroleerd op basis van strenge eisen. Zo weet u dat uw auto bij zowel kort als lang parkeren Düsseldorf Airport op een veilige locatie staat. De prijzen zijn zeer scherp en u betaalt geen reserveringskosten. Bij Park For Holiday kunt u kiezen uit twee verschillende parkeervormen. Düsseldorf Airport parking biedt men aan in de vorm van shuttle en valet parking. De parking biedt uitstekende servicefaciliteiten om uw parkeerervaring zo optimaal mogelijk te maken. U hoeft zich bij vertraging geen zorgen te maken want de parking is 24/7 geopend.

Adres parkeerplaats Oberratherstraße 8, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 12min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park For Holiday bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren Düsseldorf Airport via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u gemakkelijk een voordelig parkeeraanbod die u onderling kunt vergelijken. U heeft binnen enkele minuten een parkeerplek gevonden die aan uw wensen voldoet en u kunt deze direct reserveren. Zo bent u verzekerd van goedkoop parkeren Düsseldorf Airport. U bespaart bij ons gegarandeerd ten opzichte van de officiële parkeerplekken van het vliegveld. Bekijk eens onze blogartikelen en zie hoeveel u kunt besparen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice, wij staan u graag te woord.

Parkeren Airport Düsseldorf bij Park For Holiday

Park For Holiday biedt parkeren bij Düsseldorf Airport aan in twee parkeervormen. Met shuttle parking Düsseldorf Airport wordt u middels een shuttlebus vervoert tussen het vliegveld en de parkeerplaats. Met valet parking Düsseldorf Airport rijdt u zelf naar het vliegveld en wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van de parking. Shuttle parking wordt gezien als de voordelige variant en valet parking als de gemakkelijke variant. Voor een uitgebreide uitleg kunt u terecht op onze parkeervormen pagina. Beide parkeervormen wordt uitgelegd middels video’s en afbeeldingen.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...