#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren luchthaven Düsseldorf met Park Expert

Parkeren Düssseldorf Airport doet u zeer gemakkelijk via onze website die onderdeel is van Vliegen en Parkeren. U vergelijkt zeer gemakkelijk de diverse aanbieders met elkaar en kunt vervolgens direct bij ons reserveren. Zodoende parkeert u niet alleen goedkoop maar ook nog eens veilig! Lang parkeren vliegveld Düsseldorf is erg in trek gezien de zeer lage kosten in vergelijking tot andere vliegvelden.  8 dagen parkeren luchthaven Düsseldorf kost € 40 of zelf net iets daar onder. Indien u dat vergelijkt met bijvoorbeeld Brussel dan is dat nagenoeg dubbel zo duur! Let wel, de afgifte- en shuttle locatie van Relax Park is gevestigd op slechts 2 minuten reisafstand van het airport. De auto wordt hierna naar één van hun locaties vervoerd. Kortom, de afgifte locatie van deze parking is niet hetzelfde als hun parkeerlocatie! Zij hebben namelijk 4 parkings rondom Dusseldorf en dus verzamelen zij de auto's vlakbij het vliegveld, vanaf daar vertrekt tevens hun shuttle service.

Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Expert bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren Düsseldorf vergelijken

U kunt bij ons diverse parkings met elkaar vergelijken op onder andere prijs maar ook op afstand, overdekt parkeren en de diverse parkeervormen. Parkeren bij vliegvelden kan volgens de 2 hoofdvormen: Shuttle parkeren & Valet parkeren. Shuttle parkeren Düsseldorf Airport werkt net zo als bij alle andere airports. U rijdt zelf naar de parking toe en parkeert al daar uw auto. U heeft de mogelijkheid om de sleutel te behouden en vervolgens wordt u door middel van een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst belt u de parking als u de koffers ontvangen heeft en de shuttle bus staat weer voor u klaar!

Valet parkeren luchthaven Düsseldorf

Deze vorm van parkeren wordt zeer hoog gewaardeerd door onze klanten en is doorgaans € 10 duurder. Bij Valet parkeren rijdt u zelf naar het vliegveld en overhandigt u al daar uw auto aan een medewerker van de parking. Bij terugkomst neemt u na het ontvangen van uw koffers contact op met de parking en uw auto wordt weer voor gereden zodat u uw reis direct kunt vervolgen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...