#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen <small>( + € 39,00)</small> Wassen ( + € 39,00)
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Park and Fly

Park and Fly is een veelgeboekte aanbieder als het gaat om parkeren Dusseldorf Airport. Dat komt omdat zij het goedkoop parkeren Dusseldorf airport mogelijk maken middels hun uitstekende shuttle service. Daarnaast kunt u hier tevens valet parkeren en dus is Park and Fly van alle markten thuis. Het shuttle parkeren houdt in dat u niet direct naar het airport, maar eerst naar het parkeerterrein van Park and Fly toe rijdt. Gelukkig bevindt de parking zich maar op 3 minuten reisafstand van de luchthaven, waardoor u in no – time op het vliegveld bent. Bovendien, beschikt Park and Fly over vele veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. De parking is 24 uur per dag geopend en uw auto staat hier op een verlicht-/geasfalteerd terrein. Dat is wel zo prettig, wanneer u wilt lang parkeren bij Dusseldorf airport.

Adres parkeerplaats Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 3min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Goedkoop parkeren bij Dusseldorf Airport, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij twee dingen ontzettend belangrijk: Betrouwbaarheid en goedkoop parkeren. Met ons uitgebreide parking portfolio maken we dit beide mogelijk en inzichtelijk. Bij Dusseldorf Airport is het parkeeraanbod immers ruim, dus om u een handje te helpen in de zoektocht naar de ideale parking zetten we deze allemaal op een rijtje. Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata invoeren. Het volledige aanbod van goedkoop parkeren Dusseldorf Airport komt dan in beeld. Wilt u graag een medewerker spreken, of advies op maat? Schroom dan niet en contact onze gratis klantenservice! Graag helpen wij u verder op weg!

Shuttle parkeren met Park and Fly

Bij het parkeren bij luchthaven Dusseldorf, maken we onderscheid in twee parkeervormen: Het shuttle parkeren en valet parkeren. Wat deze parkeervormen inhouden, leest u op onze pagina over parkeervormen of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen. Het shuttle parkeren met Park and Fly werkt erg eenvoudig. U rijdt vooraf eerst naar het adres van Park and Fly toe. Daar wordt de auto geparkeerd en daarna kunt u meteen de weg naar de luchthaven vervolgen middels een shuttle bus. De reis zal 3 minuten duren en bij terugkomst belt u de chauffeur weer op. Hij/zij komt u dan halen, helpt de bagage en in 3 minuten tijd staat u weer naast de auto. Samen met Park and Fly maken we het lang parkeren bij Dusseldorf airport een stukje voordeliger en betrouwbaarder.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...