#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • P + Taxi P + Taxi
  • 24h 24h
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

MOBIHUB Dusseldorf Airport

Deze parkeeraanbieder biedt een zeer unieke manier aan van parkeren Airport Dusseldorf. Men is vooral bekend met de parkeervormen shuttle, valet en parkeren op loopafstand. Echter parkeert u bij Mobihub Dusseldorf Airport via een taxiservice. De parking zelf is uiterst goed beveiligd met een slagboom, omheining en camera’s. Bovendien zijn de parkeerplaats en services van Mobihub Dusseldorf 24/7 beschikbaar en is er altijd bewaking aanwezig. Op die manier kunt u op elk gewenst moment parkeren op een veilige, geasfalteerde parkeerplaats. Er is een wachtruimte en een toilet aanwezig en er is geen sprake van een maximale doorrijhoogte. Een groot voordeel aan deze manier van parkeren is dat u uw autosleutels op reis mee kan nemen. Tevens bestaat de mogelijkheid om overdekt te parkeren en u kunt zelfs uw auto laten wassen!

Lees meer
Adres parkeerplaatsParsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1
MOBIHUB | Parsevalstraße 21 | 1 wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Regine de Groote- 20-12-2017 "Parkeren en met busje naar de luchthaven gebracht. prima service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren in combinatie met een taxiservice

Het gaat eigenlijk hetzelfde in zijn werk als parkeren middels een shuttleservice. U ontvangt een reserveringsbevestiging met een uitgebreide uiteenzetting van hoe het parkeerproces precies in zijn werk gaat en daarbij een telefoonnummer. U hoeft enkel 20 minuten voor aankomst contact op te nemen met Mobihub Airport Dusseldorf via het verkregen telefoonnummer. Na het parkeren van uw auto zal er een taxi voor u klaarstaan en deze brengt u in slechts 1 minuut reistijd naar de luchthaven. Bij terugkomst herhaalt het proces zich en voordat u het weet, bent u weer op weg naar huis! Deze parkeervorm is een zeer comfortabele en gemakkelijke manier van parkeren.

De parkeerervaringen en reviews van onze klanten

Om de kwaliteit van ons platform te waarborgen, krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als de parkeeraanbieder te beoordelen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze eigen klanten u beter kunnen vertellen over het parkeren dan wij zelf. Zij hebben immers voor dezelfde keuze gestaan als u! Bent u benieuwd hoe Dusseldorf Airport Mobihub beoordeeld wordt? Neem een kijkje bij onze reviews, laat u informeren en wellicht inspireren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )