#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren bij het Maritim Hotel Düsseldorf

Düsseldorf International Airport is een populair en veel gebruikt vliegveld onder Nederlandse reizigers. Er moet dan vaak een parkeerplaats geregeld worden, u bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Vliegveld Düsseldorf parkeren kan bijvoorbeeld bij het Maritim Hotel. Dit hotel heeft een mooie parkeergarage gelegen onder het hotel zelf. Parkeren Airport Düsseldorf kunt u doen op loopafstand of in de vorm van valet parking. U bent hoe dan ook zeker van een veilige én betrouwbare parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, is omheind en afgesloten dankzij een slagboom. U kunt er op elk moment van de dag terecht, men levert de service namelijk 24/7 en het terrein is netjes verlicht en geasfalteerd

Adres parkeerplaats Maritim Platz 1, 40474 Düsseldorf
Loopafstand:
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Maritim Hotel Dusseldorf bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe parkeert u uw auto bij het Maritim Hotel

U kunt kiezen uit twee parkeervormen; parkeren op loopafstand en valet parking Düsseldorf Airport. Wanneer u kiest voor parkeren op loopafstand dan bedraagt de loopafstand ongeveer 400 meter. Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u naar het vliegveld, hierbij is het belangrijk dat u ongeveer een halfuur van tevoren belt. Zodoende zorgt de parking ervoor dat er een chauffeur voor u klaar staat. Deze chauffeur zal uw auto overnemen en parkeren op de locatie van de parking. Wat u ook kiest, makkelijker gaat Düsseldorf Vliegveld parkeren niet worden! Wilt u meer info? Bekijken eens onze parkeervormen pagina of onze FAQ-pagina.

Het reserveren van een parkeerplaats via Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar Düsseldorf parkeren Vliegveld, zoek dan niet verder! Bij Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod van parkeergelegenheden rondom vliegvelden. U vindt het beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en de juiste reisdata in te voeren. U kunt vervolgens in alle rust het aanbod vergelijken en direct een parkeerplaats te reserveren. U betaalt geen reserveringskosten of andere extra kosten. Luchthaven Düsseldorf parkeren is bij ons altijd voordelig en uw auto staat altijd op een mooi én veilige locatie!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...