#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 150M reizen 150M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkeren bij het Maritim Hotel Düsseldorf

Düsseldorf International Airport is een populair en veel gebruikt vliegveld onder Nederlandse reizigers. Er moet dan vaak een parkeerplaats geregeld worden, u bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Vliegveld Düsseldorf parkeren kan bijvoorbeeld bij het Maritim Hotel. Dit hotel heeft een mooie parkeergarage gelegen onder het hotel zelf. Parkeren Airport Düsseldorf kunt u doen op loopafstand of in de vorm van valet parking. U bent hoe dan ook zeker van een veilige én betrouwbare parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, is omheind en afgesloten dankzij een slagboom. U kunt er op elk moment van de dag terecht, men levert de service namelijk 24/7 en het terrein is netjes verlicht en geasfalteerd

Lees meer
Adres parkeerplaats Maritim Platz 1, 40474 Düsseldorf
Loopafstand: 150M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Maritim Hotel Dusseldorf bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe parkeert u uw auto bij het Maritim Hotel

U kunt kiezen uit twee parkeervormen; parkeren op loopafstand en valet parking Düsseldorf Airport. Wanneer u kiest voor parkeren op loopafstand dan bedraagt de loopafstand ongeveer 400 meter. Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u naar het vliegveld, hierbij is het belangrijk dat u ongeveer een halfuur van tevoren belt. Zodoende zorgt de parking ervoor dat er een chauffeur voor u klaar staat. Deze chauffeur zal uw auto overnemen en parkeren op de locatie van de parking. Wat u ook kiest, makkelijker gaat Düsseldorf Vliegveld parkeren niet worden! Wilt u meer info? Bekijken eens onze parkeervormen pagina of onze FAQ-pagina.

Het reserveren van een parkeerplaats via Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar Düsseldorf parkeren Vliegveld, zoek dan niet verder! Bij Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod van parkeergelegenheden rondom vliegvelden. U vindt het beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en de juiste reisdata in te voeren. U kunt vervolgens in alle rust het aanbod vergelijken en direct een parkeerplaats te reserveren. U betaalt geen reserveringskosten of andere extra kosten. Luchthaven Düsseldorf parkeren is bij ons altijd voordelig en uw auto staat altijd op een mooi én veilige locatie!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )