#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Goldpark Dusseldorf Airport

Wanneer u al eens geparkeerd heeft bij Dusselfdorf Airport, heeft u hoogstwaarschijnlijk ooit de opvallende pendelbussen van Gold Park Dusseldorf voorbij zien komen rijden. Deze betrouwbare parking biedt zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan. Kiest u voor onoverdekt parkeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over een maximale doorrijhoogte. Bovendien kunt u ook overdekt parkeren, zodat uw voertuig altijd beschermd is tegen elementen. U kunt met een gerust hart kiezen voor parkeren Airport Dusseldorf, omdat deze parkeerplaats voorzien is van een omheining, een slagboom, camera’s en 24 uur bewaking. De uitstekende service die de parking aanbiedt is inclusief het netjes helpen met uw bagage. Zowel de parkeerplaats als de services zijn 24/7 geopend en beschikbaar, zodat u altijd kan parkeren bij Dusseldorf Goldpark.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Gold Park Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Gold Park Valet
Gold Park Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Biesmans- 20-12-2017 "Mooi terrein 5*, medewerkers vriendelijk 5* en locatie was asfalst strak en netjes bijgehouden 5*"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Timo Vlieger- 20-12-2017 "Mooie locatie al waren er meer parkings op deze locatie? Was wel even wennen maar terrein zag er super spik en span uit, complimenten!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hank Oostervelden- 19-12-2017 "Voordelig parkeren in Aalsmeer dus makkelijk te bereiken vanuit het zuiden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet Parking bij GoldPark

Valet parkeren is vaak de meest comfortabele en snelle manier van parkeren. U kan zelf direct naar de luchthaven rijden en hier staat er een gecertificeerde chauffeur van Goldpark Airport Dusseldorf op u te wachten die uw auto naar een veilige parkeerplaats rijdt. Omdat de afleverplaats altijd dichtbij de luchthaven is, bent u de minimale tijd kwijt en hoeft u niet ver met uw bagage te sjouwen. Bij terugkomst hoeft u enkel het verkregen telefoonnummer te bellen en uw auto wordt weer voor u klaargezet. Zo kunt u vanuit de luchthaven weer naar huis rijden en hoeft u nooit lang te wachten!

De Reviews en Ervaringen van onze klanten

Wij vertellen u graag over Gold Park Dusseldorf Airport. Echter kunnen onze klanten dit veel beter. Zij hebben immers in dezelfde schoenen gestaan als u. Hierom vragen wij iedere klant om na het boeken een beoordeling te schrijven. Deze reviews kunt u op de website terugvinden en zo kunt u over de ervaringen van andere klanten lezen. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan, laat u informeren en neem een kijkje bij de reviews!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )