#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Valet parking bij Flypa 

Flypa is een veel gekozen aanbieder door klanten die graag voordelig parkeren rondom Düsseldorf Airport. Dat komt omdat zij beschikken over veel veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en ook is het overdekt parkeren hier mogelijk. Bovendien is Flypa 24-uur per dag geopend, waardoor uw auto altijd onder toezicht staat en doen zij een voertuig inspectie. Al deze extra services worden aangeboden tegen een scherpe prijs, goedkoop parkeren Düsseldorf is dus gewoon mogelijk! Ten slotte bevindt Flypa zich maar op 4 minuten reistijd van het vliegveld, waardoor u middels een shuttle bus in no-time op het vliegveld staat. Tevens biedt deze parkeeraanbieder de valet parkeervorm, waardoor deze 4 minuten zelfs niet eens nodig zijn. Over het valet parkeren leest u hieronder meer.  

Lees meer
Adres parkeerplaats Münsterstraße 384, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met FLYPA bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over FLYPA
FLYPA wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geraldo Post- 20-12-2017 "Makkelijk parkeren en elektrisch laden ook mogelijk erg handig met mijn elektrische auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pleunie H- 19-12-2017 "Eerste keer dat we zoiets deden maar was erg gemakkelijk. ter plekke nog een kaartje meegekregen waar alles op stond dus kon ook niet mis gaan voor mij gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard B- 19-12-2017 "Mooie parkeerlocatie zag er nog beter uit dan op de foto's. Iedereen bedankt voor de fijne service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Vind uw ideale parking Dusseldorf Airport met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren gaan we samen met onze klanten op zoek naar de ideale parkeeraanbieder. Het aanbod van parkeren vliegveld Düsseldorf maken we graag transparant en ongeacht of u kiest voor kort parkeren of lang parkeren Düsseldorf, de keuze is reuze in ons parkeerportfolio! Op die manier kunnen we alle vliegreizigers wereldwijd voorzien van een betrouwbare en voordelige parking. Al onze aanbieders worden nauwlettend in de gaten gehouden door o.a. eigen contact en reviews, om op die manier de kwaliteit te waarborgen. Het is niet voor niets dat klanten onze service beoordelen met een 8,5+.

Valet parkeren met Fypa Düsseldorf

Valet parkeren is een luxe manier van parkeren, vaak denken klanten dat hier een behoorlijk prijskaartje aanhangt maar dit is niet zo! Bij Flypa kunt u voordelig deze parkeervorm kiezen en heel eenvoudig de reis naar uw bestemming vervolgen. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar de terminal van Düsseldorf Airport rijdt, waar een chauffeur het parkeren van u overneemt. Dit proces speelt zich andersom af wanneer u weer geland bent. Het zelf lang zoeken naar een Düsseldorf Airport parking is op die manier overbodig en u hoeft hiervoor dus ook geen extra reistijd in te plannen, dat is nog eens handig!  

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )