#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Valet parking bij Flypa 

Flypa is een veel gekozen aanbieder door klanten die graag voordelig parkeren rondom Düsseldorf Airport. Dat komt omdat zij beschikken over veel veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en ook is het overdekt parkeren hier mogelijk. Bovendien is Flypa 24-uur per dag geopend, waardoor uw auto altijd onder toezicht staat en doen zij een voertuig inspectie. Al deze extra services worden aangeboden tegen een scherpe prijs, goedkoop parkeren Düsseldorf is dus gewoon mogelijk! Ten slotte bevindt Flypa zich maar op 4 minuten reistijd van het vliegveld, waardoor u middels een shuttle bus in no-time op het vliegveld staat. Tevens biedt deze parkeeraanbieder de valet parkeervorm, waardoor deze 4 minuten zelfs niet eens nodig zijn. Over het valet parkeren leest u hieronder meer.  

Adres parkeerplaats Tilde-Klose-Weg 2-4, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met FLYPA bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Vind uw ideale parking Dusseldorf Airport met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren gaan we samen met onze klanten op zoek naar de ideale parkeeraanbieder. Het aanbod van parkeren vliegveld Düsseldorf maken we graag transparant en ongeacht of u kiest voor kort parkeren of lang parkeren Düsseldorf, de keuze is reuze in ons parkeerportfolio! Op die manier kunnen we alle vliegreizigers wereldwijd voorzien van een betrouwbare en voordelige parking. Al onze aanbieders worden nauwlettend in de gaten gehouden door o.a. eigen contact en reviews, om op die manier de kwaliteit te waarborgen. Het is niet voor niets dat klanten onze service beoordelen met een 8,5+.

Valet parkeren met Fypa Düsseldorf

Valet parkeren is een luxe manier van parkeren, vaak denken klanten dat hier een behoorlijk prijskaartje aanhangt maar dit is niet zo! Bij Flypa kunt u voordelig deze parkeervorm kiezen en heel eenvoudig de reis naar uw bestemming vervolgen. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar de terminal van Düsseldorf Airport rijdt, waar een chauffeur het parkeren van u overneemt. Dit proces speelt zich andersom af wanneer u weer geland bent. Het zelf lang zoeken naar een Düsseldorf Airport parking is op die manier overbodig en u hoeft hiervoor dus ook geen extra reistijd in te plannen, dat is nog eens handig!  

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...