#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren bij vliegveld Düsseldorf met Cleverparks

Vanwege de redelijk gunstige ligging ten aanzien van enkele Nederlandse plaatsen is Düsseldorf Airport erg populair onder Nederlandse toeristen en zakenreizigers. Jaarlijks vliegen circa 21 miljoen passagiers via deze luchthaven. Indien u graag uw auto wilt parkeren bij vliegveld Düsseldorf is Cleverparks met haar scherpe prijzen en diverse parkeerdiensten een goede optie. Cleverparks ligt op 6 minuten afstand van Düsseldorf Airport en  is 24 uur per dag beschikbaar. Handig als u een late vlucht heeft of vertraging hebt opgelopen. Overdekt parkeren is mogelijk voor €10,- extra. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse autowaspakketten en reparaties. Uw auto staat bij Cleverparks veilig door permanente camerabewaking en fysieke toezicht. Ook als u goedkoop wilt lang parkeren bij Düsseldorf Airport is Cleverparks een goede keuze. Zo kunt u al 8 dagen parkeren vlakbij Düsseldorf Airport vanaf €40,- inclusief shuttle service.

Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Cleverparks bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Verschillende parkeeropties mogelijk

Cleverparks biedt twee soorten parkeerdiensten aan: Valet parking en Park and Ride. Bij valet parking rijdt u zelf naar de luchthaven en zal een chauffeur uw auto overnemen. Uw auto wordt vervolgens geparkeerd op het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Bij terugkomst staat uw auto direct voor u klaar bij de terminal. Snel, comfortabel en zonder tijdsverlies reizen! Als u kiest voor Park and Ride bij Düsseldorf Airport wordt u vanaf het terrein van de aanbieder met een shuttle bus naar de terminal gebracht. Op de terugweg zal de shuttle weer voor u klaarstaan. Hier kan een korte wachttijd aan verbonden zijn. Het voordeel is dat u uw sleutels kunt behouden en niet afhankelijk bent van familieleden of het openbaar vervoer.

Gegarandeerd veilig parkeren

De negatieve associaties bij het achterlaten van de auto kan voor sommigen een reden zijn om niet met eigen vervoer naar de luchthaven te rijden en te parkeren. Bij Vliegen en Parkeren vindt u daarom enkel betrouwbare parkeeraanbieders die door ons gecheckt zijn. De mogelijkheden van parkeren in Düsseldorf vergelijken is erg gemakkelijk met onze tool. U kunt namelijk zelf uw wensen aangeven en ook direct reserveren. Ook biedt Vliegen en Parkeren een ruim aanbod van parkings rondom diverse airports in Nederland, België en Duitsland. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...