#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 12 Aug 2019

Parkeren bij P23 Düsseldorf Airport

P23 Düseldorf Airport

De P23 locatie van Düsseldorf Airport is ideaal voor de vliegreiziger die voor langere tijd wil parkeren. Let wel dat de locatie gelegen is op 10 minuten loopafstand tot het vliegveld, er is geen shuttle inbegrepen. Wie een groter voertuig heeft kan alsnog parkeren bij vliegveld Düsseldorf op de P23 locatie want er is geen begrensde inrijhoogte. Deze locatie is overigens eigendom van Parkvogel, de tarieven voor het parkeren van uw auto is:

Tarieven P23 Dusseldorf Airport

 

3 dagen

5 dagen

8 dagen

15 dagen

22 dagen

 P23 DUS Airport

€ 39

€ 59

€ 59

€ 78

€ 107

 Vliegenenparkeren.nl

€ 30

€ 36

€ 39

€ 57

€ 77

 

Voordeliger en gemakkelijker parkeren via ParkerenDusseldorfAirport.nl

Via Vliegen en Parkeren kunt u veel goedkoper parkeren bij Düsseldorf Airport én op een meer comfortabelere wijze. In plaats van dat u 10 minuten moet lopen zoals bij de P23 locatie bent u in enkele minuten op het vliegveld middels een shuttlebus. Parkeren vliegveld Düsseldorf is zodoende een stuk comfortabeler want u wordt ook nog eens recht voor de terminal afgezet! De shuttlebussel zijn 24 uur per dag beschikbaar en zeer flexibel. Zo wordt u altijd binnen 20 minuten naar het vliegveld gebracht en ook weer opgehaald. Vergelijk en reserveer gemakkelijk uw parkeerplaats op onze website!

Waarom online reserveren?

Het online reserveren van je parkeerplek zorgt ervoor dat je met een onbezorgd gevoel op reis kunt. Enerzijds ben je zeker van je plaats want tijdens de drukke zomermaanden en betaal je niet een verhoogd tarief. Hoe later je reserveert hoe duurder de parkeerplaats wordt. 

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )