#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 12 Aug 2019

Op vakantie, parkeren of Schipholtaxi

Op vakantie, parkeren of Schipholtaxi

Met een gezin is het altijd weer een gedoe. Hoe kom je op de luchthaven Düsseldorf? Met eigen auto en parkeren of een luchthaven taxi. Met de komst van het internet is een parkeerplaats of een luchthaventaxi zo geregeld en bovendien stukken voordeliger! Met een paar mensen is het nog te doen, zelf naar Düsseldorf rijden. Op deze website kun je dan voordelig een parkeerplaats reserveren wat je veel geld scheelt dan met het ter plaatse regelen van parkeerruimte. Ben je met meerdere mensen dan is een online luchthaven taxi nog niet zo gek.

Taxibus als luchthaventaxi

Met z’n drieën in een personenwagen op vakantie is nog te doen, maar met meerdere dan biedt een goedkope taxibus voor 6 of 8 personen meer uitkomst. Online is niet alleen voordeliger voor je witgoed of stroom, nee ook een taxibusje kan tot de helft schelen dan dat je zomaar een taxicentrale zou bellen. Lees ook eens de Tips op http://www.schipholtaxi.tips/ om voordelig je vervoer naar en van de luchthaven te bespreken.

Zakelijk luchthavenvervoer

Ook voor het zakelijk taxivervoer bent u bij ons op het juiste adres. U zelf, uw gasten of klanten worden netjes vervoerd door een chauffeur in pak met een nette auto. Heeft u toch liever een luxere taxi, dan kunnen wij u daar ook in voorzien.

Voor het afhalen op Schiphol kan de chauffeur ook bij de meeting point gaan staan met een naambordje om vervolgens samen naar de taxi te lopen en u direct naar uw bestemming te brengen.

Als u niet wilt dat uw klanten of gasten de rit zelf betalen, kunnen wij deze opdracht ook op rekening uitvoeren.

In 2000 taxiwet veranderd

Voor het jaar 2000 was alles in de taxibranche nog mooi gereguleerd. Daarna was er de taxiwet deregulering en was een fiasco geworden. Veel goudzoekers kwamen op de markt met oude taxi’s en spraken amper Nederlands. Nu met het schrijven in 2016, is afgelopen jaar de wet bijgesteld. Ondanks dat …

Voordelen met online Schipholtaxi

1.     Tot 50% goedkoper

2.     Snel en makkelijk geregeld

3.     Gelijk het vaste tarief kunnen berekenen

4.     U heeft gelijk een overzicht en een bevestiging

5.     Zonder risico annuleren tot 8 uur voor aanvang rit

 

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )