#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Blitz Parking Düsseldorf Airport 

Wanneer u vliegt via Düsseldorf Airport en er zeker van wilt zijn dat u voor parkeren vliegveld Düsseldorf niet te veel betaald, boek dan via Vliegen en Parkeren. U heeft binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek gevonden en gereserveerd. Vliegen en Parkeren heeft een zeer ruim aanbod van parkeren Düsseldorf Airport. Het gehele aanbod is door onze experts geïnspecteerd en dus van zeer hoog niveau. Bij Blitz Parking kunt u uw auto laten parkeren in de vorm van valet parking. De parking van Blitz is overdekt, voorzien van camera’s en afgesloten door middel van een slagboom. Blitz Parking biedt ook servicepakken aan in de vorm van bijvoorbeeld start hulp, bagage hulp of auto wassen.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120, Terminal B-C
Adres parkeerplaats Im Kleinen Feld 56, 40885 Ratingen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Blitz Parkservice bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Blitz Parkservice
Blitz Parkservice wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Van der Staaij- 20-12-2017 "Voor 3 weken geparkeerd, keurig geholpen en voor hetzelfde bedrag stond mijn auto overdekt geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samir B- 19-12-2017 "Chauffer was er twee keer op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Düsseldorf Airport met Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren heeft een groot aanbod van zeer voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. Wanneer u kiest voor lang parkeren Düsseldorf Airport dan hoeft u enkel uw reisdatums in te vullen en wij tonen binnen enkele seconden ons beschikbare aanbod. U kunt vervolgens aan de hand van vele relevante variabelen gaan vergelijken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren, u betaalt bij ons geen reserveringskosten en u ontvangt binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Wij proberen het proces zo makkelijk mogelijk te maken en we merken dat dit wordt gewaardeerd. Onze klanten beoordelen ons met een 8,4 en dit waarderen wij zeker!

Valet Parking bij Blitz Parking

Blitz Parking biedt u de parkeervorm valet parking Düsseldorf aan. Valet parking is een van de snelste en gemakkelijkste parkeervormen. U rijdt met uw auto naar het vliegveld waar een chauffeur van de parking uw auto in goede orde zal overnemen. De chauffeur gaat uw auto parkeren en u kunt direct door met uw reis. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking, die vervolgens direct een chauffeur uw kant op stuur met uw auto. Op een afgesproken locatie overhandigt de chauffeur uw auto en u kunt op weg naar huis!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )