#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Blitz Parking Düsseldorf Airport 

Wanneer u vliegt via Düsseldorf Airport en er zeker van wilt zijn dat u voor parkeren vliegveld Düsseldorf niet te veel betaald, boek dan via Vliegen en Parkeren. U heeft binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek gevonden en gereserveerd. Vliegen en Parkeren heeft een zeer ruim aanbod van parkeren Düsseldorf Airport. Het gehele aanbod is door onze experts geïnspecteerd en dus van zeer hoog niveau. Bij Blitz Parking kunt u uw auto laten parkeren in de vorm van valet parking. De parking van Blitz is overdekt, voorzien van camera’s en afgesloten door middel van een slagboom. Blitz Parking biedt ook servicepakken aan in de vorm van bijvoorbeeld start hulp, bagage hulp of auto wassen.

Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120, Terminal B-C
Adres parkeerplaats Im Kleinen Feld 56, 40885 Ratingen
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de geboekte parkeerplaats. Na aankomst meld u zich bij de balie en wordt u middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. De shuttle busjes rijden zonder vast rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Houdt rekening met eventuele afhandelingstijd, u bent binnen 30 minuten altijd op weg naar de luchthaven. De reistijd van de shuttlebus kunt op de informatie pagina van de aanbieder vinden.

Bij terugkomst op de luchthaven belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Deze zal u ophalen op de afgesproken plek en u weer naar de parkeerplaats brengen. U kunt uw weg naar huis vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Blitz Parkservice bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren bij Düsseldorf Airport met Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren heeft een groot aanbod van zeer voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. Wanneer u kiest voor lang parkeren Düsseldorf Airport dan hoeft u enkel uw reisdatums in te vullen en wij tonen binnen enkele seconden ons beschikbare aanbod. U kunt vervolgens aan de hand van vele relevante variabelen gaan vergelijken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren, u betaalt bij ons geen reserveringskosten en u ontvangt binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging. Wij proberen het proces zo makkelijk mogelijk te maken en we merken dat dit wordt gewaardeerd. Onze klanten beoordelen ons met een 8,4 en dit waarderen wij zeker!

Valet Parking bij Blitz Parking

Blitz Parking biedt u de parkeervorm valet parking Düsseldorf aan. Valet parking is een van de snelste en gemakkelijkste parkeervormen. U rijdt met uw auto naar het vliegveld waar een chauffeur van de parking uw auto in goede orde zal overnemen. De chauffeur gaat uw auto parkeren en u kunt direct door met uw reis. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking, die vervolgens direct een chauffeur uw kant op stuur met uw auto. Op een afgesproken locatie overhandigt de chauffeur uw auto en u kunt op weg naar huis!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...