#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

AirportDusParken Dusseldorf Airport

Bij deze zeer betrouwbare parking kunt u met een gerust hart parkeren Airport Dusseldorf. Het geasfalteerde terrein is namelijk voorzien van verlichting, een omheining, een slagboom én camera’s. Bovendien is Airport Dus parken Dusseldorf Airport 24/7 geopend en bewaakt. Tijdens het parkeren wordt uw auto uitgebreid geïnspecteerd op eventuele schade, zodat uw voertuig weer in dezelfde staat aan u wordt afgeleverd. Tevens ontvangt hulp bij uw bagage en is er geen sprake van een maximale doorrijhoogte. Airport Dus Parken is een aanbieder van valet parkeren. Dit is een comfortabele en vlotte manier van parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Adres parkeerplaats Terminal-Ring 1, 40474 Düsseldorf, Germany
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met AirportDusParken bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Het parkeerproces bij AirportDusParken

Zoals vermeld, parkeert u bij Dusseldorf AirportDusParken via een valetservice. Dit is een zeer eenvoudige en snelle parkeervorm waarbij u minimaal tijdverlies lijdt. U kunt namelijk zelf direct naar de luchthaven rijden en 20 minuten voor aankomst naar het verkregen telefoonnummer bellen dat u onderweg bent. Wanneer u bij de luchthaven aankomt, zal er een gecertificeerde chauffeur op u te wachten staan. Deze neemt u auto aan en rijdt naar de parkeerplaats terwijl u al in aan het checken aan het bent! Bij terugkomst neemt u opnieuw telefonisch contact op en uw auto zal voor de luchthaven weer voor u klaarstaan.

De reviews en parkeerervaringen van onze klanten

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over AirportDusParken Dusseldorf, maar wij zijn van mening dat onze klanten dat veel beter kunnen. In het teken van transparantie krijgt iedere klant de mogelijkheid om zijn ervaring met u te delen en een review te schrijven. Op die manier kunt u uzelf laten informeren en wellicht inspireren!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )