#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Vliegveld Düsseldorf parkeren met Airport Valet Parking

Iedereen kent het probleem, een parkeerplaats zoeken op het vliegveld en vervolgens nog veel te veel moeten betalen. Met de valet parking service is dit verleden tijd. Goedkoop parkeren bij Düssseldorf is nu mogelijk. Wanneer u op de terminal bent zal er een medewerker van Airport valet parking klaarstaan om uw auto over te nemen. Een medewerker van de parkeeraanbieder zal helpen met uw bagage en vervolgens uw auto op een veilige locatie parkeren. Dit kan zowel binnen als buiten zijn, afhankelijk van uw boeking. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder wanneer u uw bagage heeft opgehaald en bij buitenkost zal uw auto weer bij de terminal klaarstaan. Tijdens uw afwezigheid zal de autosleutel bewaard worden in een afgesloten kluis. Het terrein waar uw auto zich op bevind is voorzien van 24 uur bewaking door personeel.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Lang parkeren Düsseldorf Airport gemakkelijk geregeld

Natuurlijk wordt er ook de mogelijkheid geboden om zelf door te rijden naar de parkeergarage van Airport Valet Parking Düsseldorf, om te zien waar uw auto gestald zal worden tijdens uw afwezigheid en daarnaast natuurlijk voor de extra scherpe prijs. U wordt met een bus van de parkeeraanbieder naar de juiste terminal gebracht worden. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar. Voor kinderzitjes of nachtservice worden geen extra kosten gerekend. Wat uw vliegtijden ook zijn u kan altijd gebruik maken van deze service.

Betrouwbaar parkeren zonder zorgen

Wanneer u een van onze aanbieders boekt bent u er zeker van dat u parkeert bij een gerenommeerde parkeergarage. Dit is zeker van belang als u lang wilt parkeren bij een van de parkeergarages in Düsseldorf.  

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )