#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Düsseldorf vliegveld Parkeren met Valet parking Düsseldorf

In de omgeving van Düsseldorf airport zijn verschillende parkeermogelijkheden en één daarvan is Airport Valet Parking. Deze valet parking bij Düsseldorf biedt u onder andere de valet parkeren optie aan, waarbij u zelf naar het vliegveld rijdt. Hier wordt uw auto na een controle door een professionele chauffeur van de parking overgenomen en geparkeerd op de parkeerlocatie. Uw autosleutel zal in een veilige kluis bewaard worden.
Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

8 dagen parkeren Düsseldorf

Kort of lang parkeren bij Airport Valet Parking behoort tot de mogelijkheden. Bij deze parking betaalt u voor 8 dagen parkeren slechts 49 euro, maar indien u overdekt wilt parkeren, zal hiervoor bijbetaald moeten worden. Airport Valet Parking beschikt ook over een eigen wasstraat en daarmee heeft u de keuze uit een hele lijst mogelijkheden om uw auto een beurt te geven.

Valet parkeren Düsseldorf Airport

Eén van de opties om uw auto te parkeren is de valet optie. Het voordeel hiervan is dat u direct bij het vliegveld bent en u zo door kunt naar de incheckbalie. Hierdoor verliest u geen tijd met het zoeken van de parkeerlocatie en hoeft u niet met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht te worden. Om een overzicht te krijgen van de valet parkings rondom Düsseldorf Airport kunt u terecht bij de website van parkerendusseldorfairport.nl. Hier geeft u aan dat u op zoek bent naar een parking die valet parkeren aanbiedt en de vergelijking wordt voor u gemaakt. Hierdoor wordt het reserveren van een goede en betrouwbare parkeerplaats een makkelijke opgave en kunt u zonder stress op vakantie.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )